4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

'Kuzeyin Oğlu' fırtına gibi esti

'KUZEYİN OĞLU'NDAN KONSER

Mersin'in Silifke ilçesinde 20 Mayıs'ta başlayan Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinliklerinin kapanışında 'Kuzeyin Oğlu' Volkan Konak sahne aldı.

Silifke Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü önünde kurulan sahnede havai fişek eşliğinde binlerce hayranının karşısına çıkan Volkan Konak, söylediği birbirinden güzel parçalarla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Sanatçıya daha yakın olmak isteyen hayranları, sahne ile konser alanı arasında kurulan barikatı aşarak cep telefonlarıyla görüntü çekip, zaman zaman da sahneye çıkmaya çalıştı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı, kendisini izleyen binlerce hayranına güzel bir gece

yaşattı. Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi Başkanı ve Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, konserin ardından sanatçıya teşekkür belgesi, fotoğrafı olan plaket ve çiçek verip teşekkür etti. Öngel ayrıca, ünlü şarkıcıya konser esnasında yolunu şaşırıp sahneye gelen bir kedi yavrusunu da hediye etti. Silifke Erik Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Göktaş ise, sanatçıya dalından koparılmamış erik ikram etti.

Konak, kendisini davet eden Başkan Öngel'e teşekkür ederek, Silifke'de binlerce hayranı karşısında konser vermekten dolayı mutlu olduğunu, bu günü hiçbir zaman unutmayacağını söyledi. Siyaset, futbol gibi birçok meslek dalının insanları tokuşturduğunu belirten Konak, müziğin ise insanları anne şefkatiyle koruyup, tokuşturmadığını, aksine birleştirdiğini kaydetti.

Hayranlarının yoğun alkış temposu ve havai fişek gösterisiyle sahneye çıkan Konak, yine hayranlarının yoğun alkışlarıyla sahneden ayrıldı.

'KUZEYİN OĞLU'NDAN KONSER
'KUZEYİN OĞLU'NDAN KONSER
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 11:02:01
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 13:57:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?