30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Libya'daki evlada gözyaşı

LİBYA'DAKİ EVLADA GÖZYAŞI

Libya'da 1 Türk'ün öldürülmesi üzerine Mersin'in Silifke İlçesinde yaşayan Say ailesi korku ve endişe içerisinde oğulları Mesut Say'dan gelecek sevindirici bir haberi bekliyor.

Mesut Say'ın annesi Sakine Say (55), babası Bayram Say (57), ağabeyleri Şaban Say (34) Muharrem Say (31) ve yengesi Sıdıka Say gözyaşları içerisinde Mesut Say'dan gelecek sevindirici bir haberi bekliyor. Say ailesi oğullarının bir düğünde çekilen görüntülerini izleyip göz yaşı döküyor.

Baba Bayram Say, yaptığı açıklamada, oğlunun 2 ay önce Libya'ya çalışmaya gittiğini ve son olarak 2 gün önce telefonla görüştüklerini kaydetti.

Oğlunun daha önce 4 yıldır inşaat firması Tekfen'de çalıştığını ve yine bu firma tarafından Libya'ya gittiğini ifade eden baba Say, oğlunun bir an önce Türkiye'ye getirilmesi amacıyla Cumhurbaşkanından, Başbakandan ve devlet büyüklerinden destek beklediklerini söyledi.

Anne Sakine Say da, "Oğlum çok para kazanıp ev alabilmek ve yuva kurmak için Libya'ya gitmişti. Şimdi de hayatından endişe duyuyoruz. Bir an önce kavuşmak için tedirgin bir şekilde bekliyoruz" dedi.

Ağabey Şaban Say ise, "Kardeşimle yaptığımız son telefon görüşmesinde orada çalışan yaklaşık bin 500 işçiyi bir araya topladıklarını öğrendik. Şuanda da tedirgin bir şekilde beklediklerini, iki defa da şantiyelerinin basıldığını, ancak baskını yapanların az olması nedeniyle bir şey yapamadığını söyledi. Ayrıca kardeşim, kaldıkları yiyeceklerinin de kısıtlı olduğunu söylüyor. İnşallah kardeşimiz ve oradaki Türk vatandaşlarımız sağ salim ülkemize getirilir. Bu konuda da devlet büyüklerimizin desteğini

bekliyoruz" diye konuştu.

Yenge Sıdıka Say ise, "Ne olursunuz yardım edin bitsin artık bu işkence bitsin. Onu çok özlüyoruz. Aç mı susuz mu bilmiyoruz. Yeter artık. Devlet büyüklerimiz bir an önce bu konu üzerinde gerekeni yapmalarını istiyoruz" diyerek göz yaşlarına hakim olamadı.

LİBYA'DAKİ EVLADA GÖZYAŞI
LİBYA'DAKİ EVLADA GÖZYAŞI
LİBYA'DAKİ EVLADA GÖZYAŞI
LİBYA'DAKİ EVLADA GÖZYAŞI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 14:20:02
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 14:47:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?