4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Liseli Aysun kayıp!

LİSELİ AYSUN KAYIP

Mersin'de ablasının yanına tatile gitmek için evden ayrılan genç kızdan yaklaşık bir aydan bu yana haber alınamıyor.

Polis genç kızı her yerde ararken, endişeli bekleyişini sürdüren aile ise kızlarının kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

30 Temmuz 2010 tarihinde Mahmudiye Mahallesi 4835 Sokaktaki evlerinden, Mersin'in Gülnar ilçesindeki ablasının yanına tatile gitmek için ayrılan 17 yaşındaki Aysun Acar'dan haber alınamıyor.

Kızının ablasının yanında olmadığını öğrenince nerde olduğunu kendi imkanlarıyla araştırmaya başlayan anne Emine Acar (55), kızının sınıf arkadaşı olan ve soyadını bilmediği Celile ile birlikte Antalya'ya gidebileceğini öğrenince durumu hemen polise bildirdi. Zaman kaybetmeden harekete geçen polis, yapılan tüm arama çalışmalarına rağmen genç kızın izine rastlayamadı.

Kızı Aysun'un hayatından endişe ettiğini ve kaçırılmış olabileceği ihtimali üzerinde durduğunu anlatan Emine Acar, "Gitmedik yer, çalmadık kapı bırakmadım. Ancak kızımın izine rastlayamadım. Hem kendisinin, hem de birlikte olduğu arkadaşı Celile'nin de telefonları kapalı. Her ikisine de ulaşamıyorum. Antalya'ya gidebileceklerini öğrendim ama kızımın orada kalabileceği herhangi bir yer yok, akraba ya da eş dost da yok oralarda. Ne yapacağımı bilmiyorum. Çaresizim" dedi.

Kızının daha önce hiç evden kaçmadığını ve aralarında da herhangi bir sorun da olmadığını dile getiren Acar, bugün yaşadıklarına da herhangi bir anlam veremediğini söyledi. Kızının bulunmasını istediğini ve bunun için de her ne gerekiyorsa yapacağını söyleyen Acar, kızını gören veya nerde olduğunu bilenlerin de en yakın polis merkezine gidip ihbarda bulunmasını istedi.

LİSELİ AYSUN KAYIP
LİSELİ AYSUN KAYIP
LİSELİ AYSUN KAYIP
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 12:42:02
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 18:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?