4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Liseli genç kız sır oldu!

LİSELİ GENÇ KIZDAN 5 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Mersin'in Tarsus ilçesinde lise öğrencisi 15 yasındaki genç kızdan 5 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Şehitishak Mahallesinde oturan İsmail (35) ve Gülsüm Varlıoğlu (34) çiftinin 3 çocuğundan en büyüğü olan Atatürk Lisesi 1. sınıf öğrencisi Yüksel Varlıoğlu (15), 5 gün önce 'Okula gidiyorum' diyerek çıktığı evine bir daha dönmedi.

Anne Gülsüm Varlıoğlu, kızının havanın kararmasına rağmen eve dönmemesi ve cep telefonu ile ulaşamaması üzerine durumu eşine ve akrabalarına bildirdi.

 Kızlarının başına kötü bir şey gelmesinden endişelenen aile, durumu polise bildirdi. Varlıoğlu çifti, yaptıkları araştırmada kızlarının 12 Mayıs Çarşamba günü okula gitmeyerek yok sayıldığını, ancak bu durumun kendilerine bildirilmediğini, 13 Mayıs Perşembe günü yine okula diyerek evden çıkmasına rağmen yine okula gitmediğini tespit etti.

Anne Gülsüm Varlıoğlu, "Yetkilere yalvarıyorum, kızımı bulsunlar. Biz kendi imkanlarımızla gidebileceği her yeri aradık. Ama aramalarımız neticesinde hiçbir sonuca ulaşamadık. Günlerdir gözümüze uyku girmiyor. Kızımın yerini bilenlerin veya onu görenlerin insanlık namına en yakın polis merkezine bildirmelerini rica ediyorum" dedi.

Kızına da seslenen acılı anne, "Kızım sen bizim için çok değerlisin, sağlığın bizim için her şeyden önemli. Hiçbir şeyden korkma, her halinle kabulümsün, ne olur geri dön" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 16:53:03
Güncelleme :17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?