4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Liselilerin kavgasında kan aktı

LİSE ÖĞRENCİLERİNİN OKULDAKİ KAVGASINDA 1 KİŞİ BIÇAKLA YARALANDI

Mersin'de bir lisede 'sıra' yüzünden 2 öğrenci arasında çıkan kavgada kan döküldü. Arkadaşını okul koridorunda bıçakla ağır yaralayan öğrenci kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez ilçe Yenişehir'deki Dumlupınar Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; 11. sınıf öğrencisi M.C.T. (16) ile aynı sınıfta okuyan Ö.E. (16) arasında 'sıra' meselesi nedeniyle tartışma çıktı. İki öğrenci arasındaki sözlü tartışma, diğer öğrencilerle birlikte öğretmenlerin de araya girmesiyle büyümeden önlendi. Ancak 2 öğrenci bu kez koridorda karşı karşıya geldi. Önce sözlü olarak tartışan öğrenciler, daha sonra kavgaya tutuştu. Bu esnada M.C.T. adlı öğrenci, yanında taşıdığı

bıçağı çıkarıp Ö.E.'yi karın boşluğundan yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan Ö.E., olay yerine çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan Ö.E. yoğun bakım ünitesine alınırken, polis olay yerinde kaçarak kayıplara karışan M.C.T.'nin peşine düştü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 14:54:03
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 17:40:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?