3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Los Vivancos Mersin'de

Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında sahne alacak olan dünyaca ünlü İspanyol Los Vivancos dans grubu Mersin'e geldi.

Mersin Kültür Merkezi'ndeki basın toplantısında konuşan 7 kardeşten oluşan grubun en küçük üyesi Judah Vivandos, dans sayesinde dünyanın bir çok ülkesinde sahne aldıklarını söyledi.

Vivandos, kalabalık bir ailenin çocukları olduklarını ve 7 kardeşin küçüklüklerinden beri sürekli dansla ilgilendiklerini belitti. Babalarının müzisyen ve dansçı olduğunu söyleyen Vivandos, ''Dansa ne zaman başladığımızı biz bile bilmiyoruz. Bizim için dans etmek, çocukların oyun oynaması gibi bir şey. Genellikle kardeş olmamızın işimizi zorlaştırdığı gibi bir düşünce hakim. Ama bizi bir arada tutan dans ve sanat olduğu için herhangi bir zorluk yaşamıyoruz. Çünkü bizler profesyoneliz ve iş ile sosyal yaşamımızı birbirinden ayrı tutmayı başarıyoruz'' dedi. Vivandos, Türkiye'yi çok beğendiklerini ifade ederek önümüzdeki dönemlerde tekrar gelmek istediklerini kaydetti.

..
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2008 Pazar 15:03:05
Güncelleme :25 Mayıs 2008 Pazar 15:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zehra karateke IP: 78.163.58.xxx Tarih : 30.05.2008 13:31:46

muhteşem bir gösteriydi.bence şimdiye kadar seyrettiğim etkinliklerden en güzeliydi.büyüledi bizleri.hersene gelmesini istiyoruz.sizleri çok seviyoruz TEŞEKKÜRLER....