2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Lösemili kılığında kuyumcu soydu!

Mersin'de, yüzünü lösemi hastalarının kullandığı maske ile gizleyen bir kişi, işyeri sahibi namaz kılarken girdiği kuyumcu dükkanından 25 adet bilezik çaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Hastane Caddesi üzerinde bulunan Üçel Kuyumculuk dükkanında meydana geldi. İşyeri sahibi Mustafa Serpil'in namaz kıldığı sırada kuyumcu dükkanına gelen ve güvenlik kameraları kayıtta olduğundan tanınmamak için yüzünü lösemi hastalarının kullandığı maske ile gizleyen hırsız, vitrinde bulunan bileziklerden 25 tanesini alarak kaçtı.

Soyulduğunu namazdan sonra farkeden işyeri sahibi hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, işyerindeki kamera kayıtlarını inceledi ancak hırsızın olay sırasında lösemi hastalarının kullandığı maske ile yüzünü gizlemesi nedeniyle kimliği belirlenemedi. Hırsızlık olayını gerçekleştiren maskeli şahsa 2 kadının da gözcülük yaptığını belirleyen polis, eşkalleri belirlenen hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

İşyeri sahibi Mustafa Serpil, namaz kılarken dükkana giren şahsı farketmediğini belirterek, 25 adet bileziğinin çalındığını söyledi. Kuyumcu dükkanında çalışan Alper Tazegül ise kendisinin o sırada dükkanın önündeki kaldırımda olduğunu, içeriye giren şahsı farketmediğini belirtti.

Güvenlik kamerası kayıtlarında yüzü maskeli şahsın, iş yeri sahibi namaz kılarken kuyumcu dükkanına girdiği ve bir anlık tereddüdün ardından namaz kılan Mustafa Serpil'e aldırış etmeden vitrindeki altınları çaldığı görülüyor.

.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:05:29
Güncelleme :24 Mayıs 2008 Cumartesi 16:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?