4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M. Ali Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı

Mersin'in alt birim Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy'un başdanışmanı Mehmet Ali Coşkun, son yolculuğuna uğurlandı. 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Coşkun'un cenazesi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden alınarak, üyesi olduğu CHP Mersin İl Başkanlığı önüne getirildi. Törene Coşkun'un ailesi, sevenleri, CHP'li milletvekilleri ve partililer katıldı. Burada yapılan törenin ardından Coşkun'un cenazesi, Akdeniz Belediyesi önüne getirildi. Burada yapılan törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Mehmet Ali Coşkun'u kaybettiklerine hala inanamadığını söyledi. 

Akdeniz Belediye Başkanı Kenan Yücesoy ise, 24 yıldır tanıdığı bir dostunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını ifade etti. Yücesoy'un, konuşması sırasında gözleri doldu. 

Coşkun, Eski Hal Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
1942 Erzurum doğumlu olan Coşkun, evli ve 2 çocuk babasıydı. Uzun yıllar CHP Mersin İl Teşkilatı'nda görev yapan Coşkun, 2 yıldır Akdeniz Belediyesi'nde başkan danışmanı olarak görev yapıyordu.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 17:02:52
Güncelleme :24 Mayıs 2006 Çarşamba 17:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Tufan Kurt IP: 88.224.175.xxx Tarih : 27.05.2006 17:19:14
Saygıdeğer insan M.Ali Coşkun'u rahmetle anıyorum. Parti çalışmalarında her an bir nefer gibi görev yaptı. "Önerilen değil halkımın layık göreceği yerde olmak isterim" diyerek milletvekilliği merkez belirlemesine karşı çıkacak kadar halka ve halkçılığa inanmış birisiydi. 2002 seçimlerinin sonuçlarını Mersin Barosu Avukatlar Odasında izlerken CHP Mersin'de en iyi durumda olmasına rağmen AKP'nin ülke genelinde kazandığı milletekili sayısına nasıl üzüldüğünü hala tüm netliğiyle hatırlıyorum. Ruhu şad olsun. Ailesine ve meslektaşım olan oğlu SElçuk Coşkun'a başsağlığı ve sabırlar dilerim. Av. Tufan Kurt