2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

M. İdmanyurdu hedefe kilitlendi!

TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ligde başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirterek, "Emin adımlarla sonuca gidiyoruz" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun 2-1 kazandığı karşılaşmanın ardından bir değerlendirme yapan Kahramanlı, ligde güçlü bir rakibi yendikleri için mutlu olduğunu belirterek, "Sonuç olarak iyi oynadık ve kazandık. Bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onların desteği arkamızda olduğu sürece biz başarılı olacağız, oynayacağız ve kazanacağız. Adım adım Play-off'a doğru gidiyoruz. İnşallah bunu başaracağız" diye konuştu.

Teknik Direktör Ercan Albay ise Telekom karşısında oynanan oyunun kendilerini memnun ettiğini kaydederek, "Eminim taraftarlarımız da hem oyundan hem de sonuçtan memnun olmuştur" dedi.

Türk Telekom'un grubun en iyi takımlardan biri olduğunu vurgulayan Albay, "Rakibimizin en önemli özelliği golü attığı zaman kazanması, yediği zaman da çabuk oyundan düşmesi idi. Ancak bunu bu maçta göremedik, biz golü atmamamıza rağmen, karşımızda sonuna kadar kazanma mücadelesi veren bir Telekom vardı. Sonuç olarak hem rakibimizi yenmek hem maçı kazanmak bizleri mutlu etti. Eğer bir gol daha atabilseydik sonuç daha farklı olurdu. Futbolcularım da verilen görevleri yerine getirdi. Bu bizim için çok önemli bir maçtı. Play-off açısından da çok önemliydi. Eğer grupta bizden sonraki takımların son 4 maçını takip ederseniz şunu göreceksiniz; galip gelen, berabere kalan, mağlup olan çok dengesiz bir şekilde maçlar oynanıyor. Onun için biz rakiplerimizi hiç bir zaman küçümsemeden sahada mücadele vermeye çalışıyoruz. Hem futbolcularımı hem de taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki haftalar daha iyi olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2008 Perşembe 20:37:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?