4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdman Yurdu, Beşiktaş'a bileniyor

MERSİN İDMAN YURDU, BEŞİKTAŞ'I GÖZÜNE KESTİRDİ

Ziraat Türkiye Kupası Play-off maçında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu, rakibinden çekinmiyor. Kırmızı-lacivertliler, sahadan galibiyetle ayrılıp tur atlayan taraf olmanın hesaplarını yapıyor.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, ligde zor günler geçirdiklerini ve teknik heyetle ilgili yaşanan sorun ve sıkıntılar nedeniyle kan değişimine gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Yüksel Yeşilova ile yolları ayırdıktan sonra takımın başına Nurullah Sağlam'ı getirdiklerini hatırlatan Kahramanlı, "Nurullah Sağlam ile birlikte takımın bambaşka bir kimlik kazanarak, yeniden çıkışa geçeceğine inanıyoruz. Hafta sonu deplasmanda golsüz berabere kaldığımız Güngören Belediyespor maçında da bunun sinyallerini gördük" dedi.

Takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerinin altını çizen Kahramanlı, bu hafta içerisinde zorluk derecesi birbirinden yüksek iki önemli karşılaşmaya çıkacaklarına dikkat çekerek, önce Ziraat Türkiye Kupası Play-off maçında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacaklarını, ardından da kendi sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacaklarını dile getirdi. Her iki mücadeleden de galip ayrılmak istediklerini belirten Kahramanlı, bu zorlu periyotta teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini, sahadan mutlu sonla ayrılmak istediklerini ifade etti.

Bu yıl oldukça ilginç bir lig yaşadıklarını ve beklenmedik sonuçların alındığının altını çizen Kahramanlı, kendilerinin puan kaybettiği haftada rakiplerinin de puan kaybetmesinin de tek tesellileri olduğunun altını çizdi. Kahramanlı, ligde yeniden çıkışa geçerek zirveyi zorlayan bir takım olmak istediklerini, bunun için de herkesin üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini kaydetti.

Ali Kahramanlı, Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Beşiktaş ile oynayacağımız maç bizim için önemli. Rakibimiz güçlü olabilir ama biz de en aza Beşiktaş kadar güçlü ve köklü bir kulübüz. Her ne olursa olsun İstanbul'da sahaya kazanmak için çıkacağız. Futbolcularımız terinin son damlasına kadar savaşarak, tur atlayabilmek için ne gerekiyorsa yapacaktır. Rakibimizi yenip, gruplara kalmak istiyoruz. Kimseden çekindiğimiz de yok. Yeter ki, Mersin İdman Yurdu'na yakışan savaşçı ve mücadeleci kimliğimizi sahaya yansıtalım. Ben Beşiktaş ile oynayacağımız kupa maçından oldukça umutluyum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2010 Salı 11:51:01
Güncelleme :26 Ekim 2010 Salı 12:08:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?