30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

M.İdman Yurdu meydanına kavuşuyor

MERSİN İDMAN YURDU MEYDANINA KAVUŞUYOR

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Kültür Park içerisinde yapılacak olan Mersin İdman Yurdu Meydanı'nın, pazar günü oynanacak olan Boluspor maçına yetiştirileceğini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan ve belediye yetkilileri, Mersin İdman Yurdu Meydanı olarak düzenlenecek olan yerde incelemelerde bulundular. Muğdat Camii karşısında yer alan Aslanlı Kapı'yı Mersin İdman Yurdu Meydanı olarak düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Özcan, “Kültür Park içerisinde Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Meydanı'ndan sonra şimdi de kentimizin takımı olan Mersin İdman Yurdu'na bir meydan yapıyoruz. İnşallah Pazar günü Süper Lig'e çıkma sevincini bu meydanda hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Aslanlı Kapı olarak bilinen alanı Mersin İdman Yurdu Meydanı için uygun bir yer olarak seçtiklerini kaydeden Özcan, “Bu alanda 3-4 gün geceli gündüzlü bir çalışma yapılacak ve Mersin İdman Yurdu Meydanı bu pazar gününe yetiştirilecek” diye konuştu.

Söz konusu alanda gerekli tadilatların ve revizyon çalışmalarının başladığını ifade eden Özcan, “Mersin İdman Yurdu'nun ambleminin ve kırmızı-lacivert renklerin ağırlıkta olacağı değişik bir meydan tasarlıyoruz. Bu meydan takımımıza layık bir meydan olacaktır. 4 gün içinde meydanı tamamlayarak, inşallah Boluspor'u da yenerek Süper Lig sevincini bu meydanda pazar günü hep birlikte kutlayacağız” şeklinde konuştu.

MERSİN İDMAN YURDU MEYDANINA KAVUŞUYOR
MERSİN İDMAN YURDU MEYDANINA KAVUŞUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2011 Salı 17:16:02
Güncelleme :3 Mayıs 2011 Salı 18:54:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?