30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

M.İdman Yurdu 'tek yürek' oldu

MERSİN İDMAN YURDU 'TEK YÜREK' OLDU

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda camia 'tek yürek' oldu. Taraftarların düzenlediği gecede camia birbirine kenetlenirken, eski ve yenileri buluşturan etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Mersin İdman Yurdu Genç Taraftarlar Derneği'nce Sutlaşa Otel'de organize edilen gece, Mersin spor camiasının önde gelen isimlerini buluşturdu. Merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam'ın yanı sıra Süper Lig eski hakemi Selçuk Dereli, Mersin İdman Yurdu eski Teknik Direktörü Yüksel Yeşilova, futbolcular, yönetim, işadamları ve çok sayıda taraftar katıldı. Burada konuşan Ali Kahramanlı,

Kırmızı-lacivertli renklere gönül veren taraftarların her zaman yanlarında olduklarını ve bu tür organizasyonlarda kendilerine destek verdiklerini ve bu desteklerini de onlardan hiçbir zaman esirgemediklerini söyledi.

Geceyle birlikte ortaya konulan dayanışmanın, verilen birlik ve beraberlik mesajlarını önemsediklerini kaydeden Kahramanlı, "2 yıldan bu yana kulüp başkanlığı görevini üstleniyorum. Bugüne kadar hiç kimseye ne küskünüm ne de kırgın ya da dargın. Sonuçta bu şehir ve bu takım bizim. Bir arada, birlikte yaşıyoruz neden küselim? Gün geldi basındaki arkadaşlar bizi çok sert bir dille eleştirdi. Aleyhimizde haberler yapıldı ama hiçbir zaman bunu kin etmedik, aksine haklı eleştirilere kulak verdik. Bugün ortaya

konulan birlikteliği önemsiyor ve bunun bir kucaklaşmaya dönüşmesini arzu ediyoruz. İnsanların bir araya gelerek, ortak hareket etmesi ve her şeyden önemlisi birbirine sahip çıkarak, aynı hedef doğrultusunda mücadele etmesi bizim en büyük arzumuz" dedi.

Mersin İdman Yurdu Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Aydın Demirci de, geceyi düzenlemekteki amaçlarının; tüm camiaya birlik ve beraberlik mesajlarının verilmesi olduğunu anlattı. Mevcut yönetimle kentteki işadamlarının birbirine kırgın ve dargın olduğunu tespit ettiklerini dile getiren Demirci, bu duruma son vermek ve ligin ikinci yarısında camiayı bir araya getirip, kaynaştırmak istediklerini ve bunu da büyük ölçüde başardıklarını söyledi. Demirci, Mersin İdman Yurdu'nun sezona iyi başlamasına karşın,

saha dışında yaşanan bir takım üzücü olaylar yaşandığını hatırlatarak, tüm bunlara rağmen şu anda liderle aradaki 5 puanlık farkın önemli olduğunun altını çizdi.

Devre arasında yapılan transferlerle birlikte takımın gücüne güç katarak, ligdeki çıkışını sürdüreceğine inandıklarını belirten Demirci, "Mersin İdman Yurdu, Süper Lig'e yükselme konusunda en güçlü adaylardan biri. Biz bunun bilincindeyiz ve takımıza sonuna kadar destek vereceğiz. Bu takım elbette ki şampiyon olabilir. Ancak bunun için kentin birbiriyle bütünleşmesi, bu havayı yakalaması lazım" diye konuştu.

Adanaspor ile sezonun açılış karşılaşmasında yaşanan olayların artık geride kaldığının altını çizen Demirci, hafta sonu tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmada Mersin'in misafirperverliğini en iyi şekilde ortaya koyacaklarını ve herhangi bir taşkınlık ya da olayın çıkmasına da asla müsaade etmeyeceklerini de sözlerine ekledi.

MERSİN İDMAN YURDU 'TEK YÜREK' OLDU
MERSİN İDMAN YURDU 'TEK YÜREK' OLDU
MERSİN İDMAN YURDU 'TEK YÜREK' OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2011 Perşembe 10:57:00
Güncelleme :20 Ocak 2011 Perşembe 12:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?