4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu büyük düşünüyor

MERSİN İDMANYURDU BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Bank Asya 1. Ligi'nde yer alan Mersin İdmanyurdu'nda yeni sezon hedefleri de ortaya konuldu. Kırmızı-Lacivertliler, önce 'ilk 6' içinde yer alıp, ardından da 'Süper Lig' hesapları yapmak istiyor.

Teknik direktör Yüksel Yeşilova, Kulüp Basın Sözcüsü Celal Ata ile birlikte Mado Cafe'de düzenlediği basın toplantısında yeni sezon hedefleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Yola çıkarken işlerinin zor olduğunu bildiklerini, ancak işin içine girdikten sonra işin düşündüğünden daha da zor olduğunu anladığını kaydeden Yeşilova, kendine güvenenleri mahcup etmeyeceği gibi Kırmızı-Lacivertli renklere gönül veren taraftarların da stattan boynu bükük ayrılmaması için elinden geleni yapacağını anlattı.

Şu anda meslektaşlarının tatilde olmasına karşın, kendisinin harıl harıl çalıştığına dikkat çeken Yeşilova, bunun kendisi için sorun olmadığını ve takımın başarısı için daha yoğun bir tempoda da çalışabileceğini vurguladı.

Yeni sezondaki hedeflerinin iki aşamadan oluştuğunu ifade eden Yeşilova, "Ligin birinci etabını 'ilk 6' içinde tamamlayıp, devre arasında da nokta transferler yaparak 'Süper Lig'e yükselmeyi hedefliyoruz. Tüm hesaplarımızı buna göre yapıyor, bu hedefi gerçekleştirebilme noktasında adımımızı atıyoruz" dedi. Sahada rakipten korkmayan aksine rakibine korku veren bir Mersin İdmanyurdu oluşturmak istediklerini dile getiren Yeşilova, fizik gücü anlamında da futbolcuların sahada terinin son damlasına kadar

savaşıp, maçı sonuna kadar götüren ve oyun disiplininden de asla kopmayan bir takımı izlettirmek istediklerinin bilgisini verdi.

Futbolda her şeyin parayla mümkün olabildiğinin altını çizen Yüksel Yeşilova, konuşmasını da şöyle sürdürdü: "Eğer ligin henüz başında tüm bütçemizi transferde kullanırsak daha sonra belki yaptığımız hataları telafi etme şansımız kalmaz. Bizler de insanız ve hata yapabiliriz. Bu nedenle hata ve eksikliklerimizi ara döneme kadar görüp, bunu bir an önce telafi etmek istiyoruz. Bu nedenle transferi iki etap halinde planladık. Ancak şu ana kadar ki izlenimime göre transferde hata yapmadık. İnşallah bu konuda yanılmayız."

Kulüp Basın Sözcüsü Celal Ata ise yeni sezonla ilgili transfer çalışmalarının yüzde 85 oranında tamamlandığını, özlenen ve başarıdan başarıya koşan bir takım oluşturabilme adına da yoğun bir çaba sarf ettiklerini anlattı. Dış transferde özellikle forvet hattıyla ilgili olarak yabancı oyuncu arayışlarının da sürdüğü bilgisini veren Ata, bu konudaki çalışmaların da büyük bir gizlilikle yürütüldüğünü kaydetti.

MERSİN İDMANYURDU BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 14:03:00
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 15:07:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?