4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu 'destek' bekliyor

MERSİN İDMANYURDU 'DESTEK' BEKLİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda 'destek' arayışları sürüyor. Mersin Valisi Hasan Güzeloğlu ise, belirlenen hedefe ulaşılabilmesi için kentin her düzeyde kulübe destek vermesini istedi.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, beraberindeki yöneticilerle birlikte Vali Hasan Güzeloğlu'nu makamında ziyaret ederek, görüş alış-verişinde bulundu. Yeni sezondaki hedeflerini anlatan Ali Kahramanlı, söz konusu hedefe ulaşabilmeleri ve takımın istenilen noktaya taşınabilmesi adına desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getirdi. Takımın şu anda Kızılcahamam'da kampta olduğunu hatırlatan Kahramanlı, yeni yapılan transferler ve takımın son durumu hakkında da Güzeloğlu'na bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Güzeloğlu ise, yeni sezona güçlü ve iddialı bir şekilde hazırlanan Mersin İdmanyurdu'nun kent adına çok büyük bir coşku ve heyecan oluşturacağına inandığını dile getirdi. Mersinlilerin ve Kırmızı-Lacivertli renklere gönül verenlerin takıma sahip çıkması ve herkesin kendi imkanları ölçüsünde Mersin İdmanyurdu'na destek vermesi çağrısında bulunan Güzeloğlu, bu konuda Valilik olarak da kendilerinin gereken katkı ve desteği de dün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sunacaklarının altını çizdi.

Güzeloğlu, Mersin İdmanyurdu'nun Mersin'in takımı olduğunu ve aynı zamanda da kenti temsil ettiğine işaret ederek, konuşmasını da şöyle sürdürdü:

"Mersin İdmanyurdu'nda güçlü bir altyapı ve buna dönük güçlü çalışmaların olduğu anlaşılıyor. Yeni sezondaki hedeflerin gerçekleştirilebilmesi için kentin her düzeyde takıma katkı sunması gerekiyor. Bu amaca yönelik olarak önümüzdeki dönemde bir buluşma planlanıyor. Mersin İdmanyurdu'nun başarılarında ve ortaya koyacağı heyecanda buluşmayı umuyoruz. Bu konuda yönetici arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz"

İHA
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2010 Çarşamba 15:01:02
Güncelleme :21 Temmuz 2010 Çarşamba 15:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?