4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu kampa girdi

MERSİN İDMANYURDU, HACETTEPE MAÇI İÇİN ANKARA'DA KAMPA GİRDİ

Bank Asya 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu, ligin son haftasında karşılaşacağı Hacettepe maçı öncesinde Ankara'da kampa girdi.

Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bazı yöneticilerle birlikte Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıda, Hacettepe'yi mutlaka yenerek ligde kalacaklarını söyledi. Artık ligin son haftasına geldiklerini ve geçen hafta Kocaelispor'u 3-0 yendiklerini hatırlatan Kahramanlı, "Ancak kazandığımız aynı hafta rakiplerimizin de kazanması, hepimizin moralini bozdu. Ama ne olursa olsun bu hafta bizim için çok önemli bir maç var. Biz bu maçı kazanacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Teknik heyete, futbolcularımıza güveniyoruz. Mersin İdmanyurdu güçlü bir takım" dedi.

Tüm Mersinlileri bu maça davet eden Kahramanlı, kulüp olarak gelmek isteyen herkesi maça götüreceklerini ifade ederek, "Herkesin bu takıma katkıda bulunması lazım. Seyircimizin desteğine ihtiyacımız var. Mersin, büyük bir şehir. Bu takımın düşmesine kesinlikle müsaade etmeyiz. Ama herkesin bize destek vermesi, sahiplenmesi gerekiyor. Gece gündüz çalışacağız, bu maçı kazanıp takımımızı ligde bırakacağız" diye konuştu.

1 yıldır Mersin İdmanyurdu'nda başkanlık yaptığını hatırlatan Kahramanlı, şöyle devam etti:

"Eğer önümüzdeki dönem de yine başkan olursan tesis, otobüs ve gelir kaynakları yaratacağız. Bu takımı Süper Lig'e çıkarmak boynumuzun borcu. Ben buradan net olarak söylüyorum; bu takım bu ligde kaldığı sürece önümüzdeki dönemlerde Süper Lig daima hedefimiz olacak. Bugüne kadar hep yalnız çalıştık, yalnız bırakıldık, yalnız mücadele ettik. Ama bu şehre bu durum yakışmıyor. Bu takım sadece Ali Kahramanlı'nın takımı değil. Bu takım, şehrin takımıdır. Biz bu günlere kendi çabalarımızla geldik. Hiç kimseden

destek almadık. Ben burada herkesi bundan sonra bu takıma sahip çıkmaya çağırıyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 13:38:02
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 16:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?