5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

M.İdmanyurdu'na destek çağrısı

Mersin İdmanyurdu'nda 3 yıl aradan sonra yeniden Bank Asya 1. Lige yükselmenin sevinci yaşanıyor. Şampiyonluk kutlamaları devam ederken, Kırmızı-Lacivertlilerde coşku dinmek bilmiyor.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, 84 yıllık bir geçmişe sahip olan Mersin İdmanyurdu'nun oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktığını belirterek, bir sezon boyunca verilen emeklerin karşılığının da Bank Asya 1. Ligi'ne yükselmekle alındığını savundu.

Özcan, elde edilen başarının altında başta futbolcular olmak üzere teknik heyet ve yönetimin de imzası olduğunu vurgulayarak, "Mersin İdman Yurdu'nun layık olduğu yer Süper Lig'dir. İnşallah önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Ligi'ni de üst sıralarda tamamlayarak bu amacımıza ulaşacağız ve yıllar sonra takımımızı tekrar Süper Lig'de göreceğiz" dedi.

Bugüne kadar kulübe her zaman destek olduklarını ve bu desteklerinin de önümüzdeki süreçte de devam edeceğini ifade eden Özcan, gelecek yıl Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele edecek olan Mersin İdmanyurdu'nun başarılı olabilmesi için de; daha güçlü bir kadronun yanında, güçlü bir ekonomik yapıya ihtiyaç duyulduğuna işaret etti.

Mersin'de faaliyet gösteren firma sahiplerinin kulübü maddi anlamda desteklemesi, takıma sahip çıkması gerektiğini anlatan Özcan, "Sivas, Kayseri, Trabzon gibi şehirlerin takımlarının başarılı olmasının temelinde, takımlarına sahip çıkmaları yatmaktadır. Bu bağlamda tüm iş adamlarının maddi destekleriyle takımımız inşallah önümüzdeki sezonu da başarıyla tamamlayarak Süper Lig'e yükselecektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 16:42:44
Güncelleme :18 Mayıs 2009 Pazartesi 16:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?