4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'na yan bakılmıyor

MERSİN İDMANYURDU'NA YAN BAKILMIYOR

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'na yan bakılmıyor. Ligde 4. hafta geride kalırken, kalesinde henüz gol dahi görmeyen Kırmızı-Lacivertliler, son olarak evinde Diyarbakırspor'u 1-0 mağlup ederek, zirve yarışını sürdürdü.

10 kişi kalan rakibi karşısında etkili olamayan ve özellikle de gol yollarında yetersiz kalan Mersin temsilcisinde her şeye rağmen alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Karşılaşma sonrasında Basın Odası'nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, Samsun'da talihsiz bir olay yaşadığını ve bunun hiçbir teknik adam ve futbolcunun başına gelmesini istemediğini, bu nedenle de gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasını istedi. Aldığı bıçak darbelerinden çok kalbindeki yaraların oldukça derin olduğunu kaydeden Yeşilova, "Ortada aklanacak bir şey yoktu ama ben Allah huzurunda aklandım. İnşallah bunu herkes çok daha iyi anlar" dedi.

"BELİRLEDİĞİMİZ HEDEFE ADIM ADIM İLERİYORUZ"

Türkiye'de insanlara iftara atmanın, onları karalamanın çok kolay olduğuna dikkat çeken Yeşilova, kendisi hakkında iftara atanları da Allah'a havale ettiğini ve zamanla herkesin yaşananları çok daha iyi anlayacağını söyledi. Hayatının en zor karşılaşmalarından birine çıktığını ifade eden Yeşilova, acılar içinde öğrencilerine elinden geleni vermeye çalıştığını ve oyunun gidişatına etki etme çabası içinde olduğunu vurguladı. Sıcak havanın neden olduğu yorgunluk nedeniyle istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarının altını çizen Yeşilova, rakiplerinin eksilmesinin avantajını iyi kullanıp, forvet hattını 3'lediklerini anlattı.

Yeşilova, yapmış olduğu hamleyle birlikte golü de bulduklarını, sonrasında da oyunu kontrolleri altına alıp, farkı açmak istediklerini ancak bunda pek de başarılı olamadıklarını belirterek, her şeye rağmen aldıkları 3 puanın önemli olduğunu belirtti. Sezon öncesinde belirledikleri hedefe ulaşabilme adına emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Yüksel Yeşilova, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini ve önlerine koydukları hedefe de ulaşacaklarına inandığını ifade etti. Şehmus Özer ise, zor bir karşılaşmayı daha geride bıraktıklarını ve alınan 3 puanın kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

DİYARBAKIR CEPHESİNDE HÜZÜN HAKİM

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Suat Kaya ise, meslektaşı Yüksel Yeşilova'ya Samsun'da yaşadığı talihsiz olay nedeniyle geçmiş olsun dilekleriyle başladığı konuşmasında Mersin İdmanyurdu karşısında özellikle ilk yarıda net pozisyonlar bulmalarına karşın, sonuca gitmekte zorlandıklarını anlattı. Kaya, rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini ancak Önder'in maçın 49. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalmasının kendilerini çok zor duruma düşürdüğünü vurguladı.

Karşılaşmanın orta hakemi Hakan Ceylan'ı gösterdiği kırmızı kart nedeniyle haklı bulduğunu ve kendisinin iyi bir yönetim sergilediğini vurgulayan Kaya, "Sanki hak etmeyen taraf kazandı. Eğer maç berabere bitseydi hiç kimse üzülmeyecekti" dedi. Zor şartlar altında mücadele ettiklerini dile getiren Kaya, emeklerinin karşılığını da eninde sonunda alacaklarına inandığını ve bunu yaparken de 'takım' olmaya çalıştıklarını, geride kalan haftalarda başarılı olacaklarını kaydetti. Ali Cansun Begeçarslan,

rakiplerine karşı iyi oynamalarına karşın sonuca ulaşamadıklarını belirtirken, Kadir Keleş de tribünlerde yer alan futbolseverlerin iyi bir maç izlediğini ancak kazanmak için çıktıkları bir maçı kaybettiklerini anlattı.

MERSİN İDMANYURDU'NA YAN BAKILMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 19:34:00
Güncelleme :20 Eylül 2010 Pazartesi 09:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?