5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda büyük sevinç

Mersin İdmanyurdu'nda şampiyonluk sevinci yaşanıyor. 3 yıl aradan sonra yeniden 1. Lige yükselen Kırmızı-Lacivertlilerde büyük sevinç yaşanırken, Mersin sokaklarıysa adeta karnaval yerine döndü.

Dün deplasmanda Bucaspor'u 2-1 mağlup ederek, 2006 yılında düştüğü 1. Lige yeniden yükselen Mersin temsilcisinde coşku dinmek bilmiyor. Akşam saatlerinde hava yoluyla önce Adana'ya, ardından da yaklaşık 150 araçlık bir konvoyla Mersin'e karayoluyla ulaşan futbolcular, teknik heyet ve yönetim Mersin merkezde TIR dorsesinde şehir turu yaptı. Taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu futbolcular, kendilerine yol kenarında restoran ve barlardan verilen şampanyaları TIR içinde patlatırken, objektiflere de birbirinden renkli görüntüler yansıdı.

Marş ve şarkılar söyleyen futbolculara Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Teknik Direktör Ercan Albay da eşlik etti. Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ise, konvoy eşliğinde Mersin'e giriş yapan Kırmızı-Lacivertli heyeti kent girişinde karşıladı ve bir süre konvoyda yer aldıktan sonra yeniden Valilik Konağı'na döndü. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde tur atan grup, daha sonra Barış Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlamalara katıldı.

Burada meşaleler ve alkışlarla karşılanan futbolcular, kendileri için hazırlanan eğlence programındaysa büyük coşku yaşadı. Kendilerini müziğin ritmine bırakan futbolcular, son günlerin en çok tutulan eğlencesi olan kolbastı oynadı. Kimi futbolcuların eşleriyle birlikte katıldığı gecede taraftarlar da yaşanan sevince ortak oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 12:02:29
Güncelleme :18 Mayıs 2009 Pazartesi 12:33:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?