4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda hoca arıyor

MERSİN İDMANYURDU'NDA 'TEKNİK DİREKTÖR' ARAYIŞI

Bank Asya 1. Ligi'nde yer alan Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör arayışları sürüyor.

Ergün Penbe ile yollarını ayıran Kırmızı-Lacivertliler'de, Nurullah Sağlam, Özcan Kızıltan ve Uğur Tütüneker gibi isimlerle görüşmeler sürdürülürken, yeni sezonda takımın başına gelecek ismin de bu hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Ali Kahramanlı, teknik direktör arayışlarının devam ettiğini ve Türk futbolu açısından oldukça önemli olan isimlerle de görüşmelerin sürdürüldüğü bildirildi. Hafta sonuna kadar teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacaklarını ancak buna rağmen ince eleyip sık dokuduklarını kaydeden Kahramanlı, yapılan görüşmelerdeyse Nurullah Sağlam, Özcan Kızıltan ve Uğur Tütüneker isimlerinin ön plana çıktığını açıkladı.

Takımın başına gelecek isimle 'sezonluk' anlaşma yapılacağı bilgisini de veren Kahramanlı, teknik direktörün netleşmesiyle birlikte iç ve dış transfer çalışmalarının da zaman kaybedilmeden başlatılacağını kaydetti. Geçmiş yıllarda yapılan hataları tekrarlamak istemediklerini, bu nedenle de konuya gereken hassasiyeti gösterdiklerini anlatan Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'na yakışan ve camiayı hedefe taşıyabilecek bir ismin de takımın başına geleceğini vurguladı.

'Olağanüstü Genel Kurul'a gidilmesi ile ilgili kararın, şimdilik ertelendiğini ifade eden Ali Kahramanlı, "Yeni sezon hazırlıkları için çok fazla vaktimiz yok. Teknik direktör sorununu çözüp, yeni ve kaliteli bir kadro kurmak istiyoruz. Bunun için de zaman kaybetme gibi bir lüksümüz de yok. Bu nedenle de 'kongre' kararını şimdilik erteledik. Yönetim olarak da bu konuda almış olduğumuz bir karar da yok" dedi.

Kulüp İkinci Başkanı Senan İdin'in istifa ettiği yönündeki haberleri de değerlendiren Kahramanlı, İdin'in işlerindeki yoğunluğu gerekçe göstererek yönetimden ayrılmak istediğini belirterek, buna karşın kendilerine iletilen 'istifa' kararını da yönetim olarak kabul etmediklerini söyledi. Kahramanlı, "Sayın İdin, kulübümüzün ikinci başkanıdır. Maddi ve manevi anlamda desteklerini hiçbir zaman bizden esirgemedi. İstifasını kabul etmedik. Kendisini iş yoğunluğuna rağmen yine de aramızda görmek istiyoruz"

diye konuştu.

Tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın zemininin yenilenmesi ve ışıklandırılmasıyla ilgili olarak başlatılan çalışmalar hakkında da açıklamalarda bulunan Kahramanlı, geçtiğimiz hafta Ankara'dan gelen bir heyetin statta gerekli incelemelerde bulunarak, bir yol haritası belirlediğini dile getirdi. Saha zemininin geçici olarak iyileştirileceği gibi stadyumun da ışıklandırılacağını açıklayan Kahramanlı, özellikle ışıklandırma çalışması konusunda da gerekli adımların atılarak ihale sürecine çıkılacağını dile

getirdi. Kahramanlı, tüm bu çalışmaların da en kısa sürede tamamlanarak, yeni sezona yetiştirileceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2010 Pazartesi 12:34:04
Güncelleme :24 Mayıs 2010 Pazartesi 14:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?