4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda imzalar atıldı

MERSİN İDMANYURDU'NDA İLK İMZALAR ATILDI

Bank Asya 1. Ligi'nde yer alan Mersin İdmanyurdu'nda, daha önce prensip anlaşmasına varılan Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ve Orduspor ile sözleşmesi sona eren Musa Kuş ile 1'er yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp Hizmet Binası'nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yeni sezonda yeni ve kaliteli bir kadro kurmak istediklerini bu noktada da işe ilk olarak teknik heyette kan değişimine giderek, Yüksel Yeşilova'yı takımın başına getirdiklerini anlattı. Kahramanlı, başarı noktasında Yeşilova'ya güvendiklerini ve her türlü desteği de kendisine vermeye hazır olduklarını ifade ederek, bunun yanında iç transfer çalışmalarına başladıklarını önümüzdeki hafta sonuna kadar da takımda

kalacak ve gidecek oyunları belirleyeceklerini anlattı.

Transfer konusunda acele etmediklerini ve geçmiş dönemde yapılan hataları da tekrarlamak istemediklerini kaydeden Kahramanlı, zamanları olduğunu ve en doğru tercihleri yapmak istediklerini dile getirdi. Bu yıl transferin sadece teknik heyete bırakılmayacağını, yönetim olarak teknik heyetle ortak hareket edeceklerinin altını çizen Kahramanlı, "Bu takımı, ekibimizle birlikte istenilen noktaya getireceğiz. Öncelikli hedefimiz ilk 6 olacak. Ancak bu yıl olmasa bile önümüzdeki sezon mutlaka Mersin

İdmanyurdu'nu hak ettiği yere yani Süper Lig'e taşıyacağız. Bu bizim boynumuzun borcu" dedi.

Teknik Direktör Yüksel Yeşilova ise, kendisine güvenen ve destek veren insanlara en iyi şekilde hizmet vermek istediğini belirterek, sonuç her ne olursa olsun yapılan bazı işlerde kendilerinin de hata yapabileceğine dikkat çekti. Yapacağı her iş ve atacağı her adımın Mersin İdmanyurdu'nun çıkarı için olacağını ve bundan başka bir şey de düşünmediklerini vurgulayan Yeşilova, her şeye yönetimle ortak karar verecekleri gibi başarı için de ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Mersin'e şampiyonluk yaşamak için geldiğini dile getiren Musa Kuş da konuşmasını şöyle sürdürdü; "Sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum." Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Kulüp Basın Sözcüsü Celal Ata'nın da hazır bulunduğu törende Yüksel Yeşilova ile Musa Kuş, kendilerini 1 yıllığına Mersin İdmanyurdu'na bağlayan imzayı atarak, basın mensuplarına poz verdi.

MERSİN İDMANYURDU'NDA İLK İMZALAR ATILDI
MERSİN İDMANYURDU'NDA İLK İMZALAR ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2010 Perşembe 18:51:04
Güncelleme :4 Haziran 2010 Cuma 16:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?