4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda imzalar atıldı

MERSİN İDMANYURDU'NDA İMZALAR ATILDI

Bank Asya 1. Ligi takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda transfer harekatı sürüyor. Kırmızı-Lacivertlilerde iç transferde 13 futbolcuyla sözleşme yenilenirken, dış transferdeyse daha önce anlaşmaya varılan 2 oyuncuyla resmi sözleşme imzalandı.

HiltonSA Mersin Oteli'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, iç transfer çalışmalarının tamamlandığını, dış transferdeyse teknik heyetin kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli takviyelerin yapılabilmesi adına başlatılan çalışmalarınsa sürdüğünü anlattı. Yeni sezonun kendileri açısından çok iyi bir sezon olacağına inandığını kaydeden Kahramanlı, bu noktada da iyi ve kaliteli bir kadro kurarak yola çıkmak istediklerini dile getirdi.

"TRANSFER ÇALIŞMASINI HAFTA SONUNA KADAR TAMAMLAYACAĞIZ"

Transfer konusunda kendilerini eleştirenlere en iyi cevabı, yaptıkları işlerle verdiklerini belirten Kahramanlı, "Biz ihtiyaç duyulan bölgelere en ismi transfer edeceğiz. Bizi bu konuda geçtiğimiz sezon da eleştirdiler ama biz işimizi yaptık ve istediğimiz oyuncuları kadromuza kazandırdık. Bu yıl da aynısını yapıyoruz. Bu hafta sonuna kadar transfer çalışmalarını yüzde 99 ölçüde tamamlayacağız" dedi. Belirlenen hedefe ulaşabilmeleri noktasında desteğe ihtiyaç duyduklarının altını çizen Kahramanlı, bu

takım bizim değil, Mersin'in takımıdır bu nedenle herkes elini taşın altına koyup, sorumluluk üstlenmesi ve kendilerine de gereken desteğin vermesini beklediklerini vurguladı.

 

"EN BÜYÜK HEDEFİMİZ, MERSİN İDMANYURDU'NU SÜPER LİG'E ÇIKARTMAK"

Öncelikli hedeflerinin ilk olarak tesis sorununu çözmek olacağını ifade eden Ali Kahramanlı, bu noktada da merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile bir araya gelerek, konuyu masaya yatırdıklarını hatırlattı. Kahramanlı, bu hafta ya da önümüzdeki hafta kendilerine yer gösterilmesi beklediklerini, yer tahsisisin ardında da zaman kaybetmeksizin gerekli çalışmaları başlatacaklarını vurguladı. En büyük hedeflerininse; Mersin İdmanyurdu'nu 'Süper Lig'e çıkartmak olduğuna dikkat çeken Kahramanlı,

"Bunu başarabilmek için de öncelikli olarak ligi 'ilk 6' içinde yer almamız gerekiyor. Biz, hedeflerimizi buna göre belirliyoruz. Bu noktada teknik heyetimize ve takımımıza güveniyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz ve başaracağız da" diye konuştu.

 

İŞTE MERSİN İDMANYURDU'NUN YENİ TRANSFERLERİ

Konuşmaların ardından Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, Kulüp Basın Sözcüsü Celal Ata ve Başkan Danışmanı Salih Baysal'ın da hazır bulunduğu toplantıda iç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolcularla resmi sözleşme imzalandı. Buna göre Kırmızı-Lacivertliler'de iç transferde; Nurullah Kaya, Sertaç Şahin, Birol Parlak, Fatih Egedik, Fatih Şen, Fuat Onur, Josef Boum, Kerem İnan, Tuna Kaya, Onur Karakabak, Tunç Murat Behram, Veysel Kılıç ve Vedat Çoban ile yeniden anlaşma

imzalanırken, dış transferdeyse; Çaykur Rizespor'dan Hasan Üçüncü ile Çanakkale Dardanelspor'dan Eser Aydın sözleşme imzalayan futbolcular oldu. Öte yandan, daha önce anlaşmaya varılan Diyarbakırspor'dan Erdal Güneş, Samsunspor'dan Cengiz Biçer, Karşıyaka'dan Serkan Kılıç, Azerbaycan'dan İlgar Qurobenav ve Enmani Pereira ile önümüzdeki günlerde resmi sözleşmenin imzalanacağı bildirildi.

MERSİN İDMANYURDU'NDA İMZALAR ATILDI
MERSİN İDMANYURDU'NDA İMZALAR ATILDI
MERSİN İDMANYURDU'NDA İMZALAR ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2010 Pazartesi 16:31:02
Güncelleme :21 Haziran 2010 Pazartesi 17:08:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?