4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda 'kongre' sesleri

MERSİN İDMANYURDU'NDA 'KONGRE' SESLERİ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden ve kümede kalmanın hesaplarını yapan Mersin İdmanyurdu'nda yönetim, 'kongre' kararı alıp; yeni ve güçlü bir ekip oluşturmak için düğmeye bastı.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, bugünkü mevcut yönetimle yola devam etmelerinin mümkün olmadığının altını çizerek, hafta sonu oynanacak olan Kocaelispor maçının ardından da 'Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı' yapma kararı alacaklarını açıkladı.

Kendilerine destek verip, elini taşın altına koyup sorumluluk üstlenebilecek isimlerle kader birliği yapmak istediklerini kaydeden Kahramanlı, bu noktada da başta Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ve Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan olmak üzere herkesin ve herkesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Bekledikleri desteği alamamaları ve istedikleri yönetimi oluşturamamaları halindeyse; başkanlık görevini işaret edilecek isme devretmeye de hazır olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Biz hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadık. Bu kente ve bu kentin takımının başarısı için gecemizi gündüzümüze katıp başarılı olmanın yollarını aradık. Hatalar da yaptık ve hatalarımızdan da ders alıp tecrübe kazandık. Artık bu takımın Süper Lig'e çıkması, yılların özleminin dinmesi gerekiyor. Eğer bize destek verilip, istediğimiz yönetimi de oluşturursak işte o zaman hayalleri gerçekleştirebiliriz" dedi.

"ERGÜN PENBE İLE İLGİLİ OLARAK HENÜZ BİR KARAR VERMEDİK"

Mersin İdmanyurdu'nun ligde kalacağına inandığını ancak sadece inanmanın yetmediğini ve kritik öneme sahip olan Kocaelispor karşılaşmasını da mutlaka kazanmak zorunda olduklarını anlatan Kahramanlı, yeni sezon hazırlıklarına da şimdiden başladıklarının altını çizdi. Teknik Direktör Ergün Penbe'nin durumunun, lig sonundaki tabloya göre şekilleneceği kaydeden Kahramanlı, teknik heyetle ilgili olarak şu anda değerlendirme aşamasında olduklarını ve henüz bir karar vermediklerini ifade ederek, Penbe'nin ise takıma önemli katkılar sunduğunu ve bu konunun da önümüzdeki günlerde kapsamlı bir şekilde ele alınacağını söyledi.

Mersin'e ve Mersin İdmanyurdu'na yeni bir stat kazandırmak istediklerini anlatan Ali Kahramanlı, bu noktada da Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ile de bir araya gelip görüş alış-verişinde bulunduklarını belirtti. Saha konusunu en kısa sürede çözmek istediklerini, yapılan görüşmelerdeyse yaklaşık 600 bin TL'lik bir bütçeye ihtiyaç duyulduğu bilgisini de veren Kahramanlı, "İşe ilk olarak saha sorununu çözmekle başlayacağız ve bu konuda da kararlıyız. Tesis konusunda da önemli adımlar atıp, Mersin İdmanyurdu'nun başarısı için ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 11:29:03
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 11:49:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?