4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda transfer atağı

MERSİN İDMANYURDU'NDA TRANSFER

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Kırmızı-Lacivertli ekipte daha önce anlaşmaya varılan Brezilyalı forvet oyuncusu Alex Wilton, Giresunsporlu Fatih Şen ve Adana Demirsporlu Kaya Tarakçı ile resmi sözleşme imzalandı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, teknik heyetin kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda transfer çalışmalarının tamamlandığını ve ara transfer döneminde de toplam 6 futbolcuyu kadrolarına kazandırdıklarını anlattı. Daha önce Konyaspor'dan Fatih Egedik, Ankaragücü'nden Mustafa Aydın ve Kamerunlu sol kanat oyuncusu Josef Boum'u kadroya dahil ettiklerini hatırlatan Kahramanlı, resmi sözleşme imzalanan Alex, Fatih Şen ve Kaya'nın da takıma gereken

katkıyı sunacağına inandığını dile getirdi.

Ligin ikinci yarısının kendileri açısından daha farklı geçeceğini ifade eden Ali Kahramanlı, "Beklenmedik puan kayıpları bizi hedefimizden uzaklaştırdı. Bu nedenle de artık kaybetmeye tahammülümüz yok. Gereken takviyeleri yaparak, kadromuzu biraz daha güçlendirdik. Artık her maç bizim için final. Hem içeride, hem de dışarıda artık kazanmak zorundayız. Herkes bizden başarı bekliyor ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Sahaya çıkıp, kazanmak içen ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Samsunspor maçının kendileri açısından bir dönem noktası olacağını kaydeden Kahramanlı, yarın kendi evlerinde oynayacakları maçı kazanıp, yeniden çıkışa geçmek istediklerini, bu nedenle de taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarının altını çizdi. Mersin İdmanyurdu'nun bu kentin takımı olduğunu ve herkesi elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Kahramanlı, kendilerine destek veren Mersin Valisi Hüseyin Aksoy ve katkıda bulunan işadamlarına teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Alex Wilton ve Kaya Tarakçı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalanırken, Giresunspor'dan transfer edilen Fatih Şen ile de 1.5 yıllık resmi mukavele imzalandığı kaydedildi.

MERSİN İDMANYURDU'NDA TRANSFER
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2010 Cumartesi 13:38:03
Güncelleme :30 Ocak 2010 Cumartesi 17:56:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?