4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda transfer sürüyor

MERSİN İDMANYURDU'NDA TRANSFER ÇALIŞMALARI

Bank Asya 1. Ligi'nde yer alan Mersin İdmanyurdu'nda transfer çalışmaları sürüyor. Kırmızı-Lacivertliler, son olarak Altay'dan Şehmuz Özer ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere toplam 2 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Yeni sezon hazırlıklarını Kızılcahamam'da sürdüren Mersin temsilcisinde, transfer çalışmaları da hız kazandı. Gol yollarında yaşanan sorunu Altay'dan Şehmuz Özer'i kadrosuna kazandırarak bir ölçüde çözen Mersin İdmanyurdu'nda söz konusu oyuncuyla resmi sözleşmenin imzalandığı açıklandı.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, iç ve dış transfer çalışmalarının yüzde 90 ölçüde tamamlandığını, teknik heyetin kendilerine sunmuş olduğu rapor doğrultusunda da ihtiyaç duyulan bölgelere gerekli takviyelerin de yapıldığını anlattı. Yürütülen transfer harekatı kapsamında forvet hattına bir yabancı oyuncunun yanı sıra stoper mevkiine de bir oyuncu daha almayı düşündüklerini açıkladı.

Takımın şu anda Kızılcahamam'da ilk etap kamp çalışmalarında bulunduğunu hatırlatan Kahramanlı, "Takımın moral ve motivasyonu üst seviyede. Herkes, teknik heyetin gözüne girebilmek için var gücüyle çalışıyor. İyi bir hava yakaladık ve bunu lige de yansıtmak istiyoruz. Ligdeki hedefiniz nedir?' diye soracak olursanız size; 'ilk 6' içinde yer almak derim. Biz bunu başarabilecek güce ve kadroya sahibiz. Ancak başarıya ulaşabilmek için kentin de bize destek olması, elini taşın altına koyarak, maddi ve manevi anlamda sorumluluk üstlenmesi gerek" dedi.

İlk etap hazırlıklarının 8 Temmuz'da tamamlanacağını, futbolculara verilecek 3 günlük iznin ardından da ikinci etap çalışmalarının da yine Kızılcahamam'da 12 Temmuz itibariyle başlayacağı bilgisini de veren Ali Kahramanlı, hazırlık döneminin son kampının da 26 Temmuz'da Avusturya'da gerçekleştirileceğini ve 7 Ağustos itibariyle de kente dönüp, çalışmalara da burada devam edeceklerini anlattı. Tesis sorunun çözümü noktasında merkez ilçe Toroslar Belediyesi ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar alındığını dile getiren Kahramanlı, bununla birlikte TOKİ Evleri'nin üst tarafında yer alan 70 dönümlük bir arazinin de kulübe belediye tarafından tahsis edildiğini söyledi.

Belirtilen alanla ilgili plan ve proje çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak, hızlı bir şekilde temel atma işlemine başlamak istediklerini ifade eden Kahramanlı, tarihi Tevfik Sırrı Gür Stadyumu'ndaki bakım ve onarım çalışmalarının devam ettiğini, taraftarların bulunduğu tribünün üzerinin kapatılmasının yanı sıra stadın ışıklandırılmasıyla ilgili girişimlerin sürdürüldüğünü, bu konuda da Ankara'da bir dizi temaslarda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 14:38:04
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 18:06:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?