4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

M.İdmanyurdu'nda transfer tam gaz

MERSİN İDMANYURDU KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda transfer çalışmaları sürüyor. İç transferde Fatih Egedik ile yeniden anlaşmaya varan Kırmızı-Lacivertliler, dış transferdeyse 1'i yabancı toplam 5 oyuncuyu kadrosuna kazandırdı.

Kulüp binası'da düzenlenen imza töreninde; Fatih Egedik kendisini yeniden Mersin İdmanyurtlu yapan imzayı atarken, Diyarbakırspor'dan Erdal Güneş, Kartalspor'dan Emre Pürselim, İngiltere 2. Lig takımlarından Watford'dan Alhassan Bangura, Almanya'nın Cloppenburg takımından gurbetçi futbolcu Deniz Yılmaz ile Siirtspor'dan Hakan Albayrak, kadroya dahil edilen bir diğer oyuncular arasında yer aldı.

İmza töreninde konuşan Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, transfer çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığına dikkat çekerek, bunun yanında forvet hattı için biri yerli, diğeri de yabancı olmak üzere 2 flaş isim üzerinde durduklarını, stoper mevkii için de arayışların sürdüğünü anlattı. Işık, söz konusu mevkilere alınacak oyuncularla ilgili olarak acele etmediklerini ve daha zamanları olduğunu ifade ederek, transfer borsasının da oldukça yüksek olmasının da kendilerini zaman zaman sıkıntıya

soktuğunu dile getirdi. 1-2 haftalık zaman diliminde kadrolarını büyük ölçüde netleştirmiş olacaklarına dikkat çeken Mehmet Işık, hazırlık döneminin üçüncü etabına kadar da kadroda yer alacak oyuncuların büyük ölçüde belirlenmiş olacağını vurguladı.

Mersin İdmanyurdu'nda yıllardır özlemi çekilen; 'Süper Lig' hayallerini gerçekleştirebilme adına yola çıktıklarını kaydeden Kulüp Basın Sözcüsü Celal Ata ise, yönetim olarak Bank Asya 1. Ligi'nde bugüne kadar hiçbir takımın yapamadığını yaptıklarını vurguladı. İç transferi büyük ölçüde tamamlarken, dış transferdeyse istedikleri isimlerle resmi sözleşme imzalama başarısı gösterdiklerini anlatan Celal Ata, yeni sezonda iddialı ve güçlü bir kadroyla mücadele ederek, belirlenen hedeflere kararlı adımlarla

ilerlemek istediklerini de sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından, Mersin İdmanyurdu Asbaşkanı Beşir Acar'ın da bulunduğu törende futbolcularla resmi sözleşme imzalandı.

MERSİN İDMANYURDU KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
MERSİN İDMANYURDU KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
MERSİN İDMANYURDU KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 18:21:03
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 18:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?