4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Maçın ardından kalp spazmı geçirdi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 2. Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Nasır Belci, 2-2 berabere sona eren Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası kalp spazmı geçirdi. 

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda dün oynanan ve 2-2 beraberlikle sona eren Tarsus İdmanyurdu maçı sonrası taraftarların tepkilerine hedef olan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Nasır Belci, soyunma odasında fenalaştı. Belci, Kulüp doktoru Cengiz Ezici'nin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansa Özel Doğuş Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Burada hemen tedavi altına alınan Belci'nin yapılan kontrollerinde aşırı strese bağlı olarak kalp spazmı geçirdiği anlaşıldı. Geceyi hastanede müşahade altında geçiren Belci'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve bugün taburcu edilmesinin beklendiği bildirildi. Teknik Direktör Belci'yi hastanede Kulüp Başkanı Ömer Gülay, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular ziyaret etti.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2006 Perşembe 17:02:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TUNCAY GORGEC IP: 82.200.203.xxx Tarih : 15.09.2006 15:38:56
Saygideger hocam, buyuk gecmis olsun. mersin'in yerlisi olarak bu haberler beni cok uzuyor. bilvesile saglik, sihhat ve mutluluklar dilerim. saygilarimla, kazakistan'dan tuncay gorgec