4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Maganda 7 yaşındaki çocuğu vurdu

Mersin'de bahçede oyun oynarken, birden sol koltuk altında ağrı hisseden 7 yaşındaki küçük çocuk, vücudundaki yara izi ve kızarıklık üzerine hastaneye kaldırıldı.

Olay; merkez ilçe Akdeniz'de yer alan Çiçek Mahallesi 62162 Sokak'ta meydana geldi. Anne ve babası bahçede çalışırken, kendisi de bahçede oyun oynayan ilköğretim 1. sınıf öğrencisi Halil Turgun, birden sol koltuk altında ağrı hissetti. Durumu anne ve babasına anlatan Turgun'un vücudunda yara izi ve kızarıklar fark eden baba İsmail Turgun, oğlunu hemen Mersin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan Halil Turgun'un, nerden geldiği ve kim tarafından sıkıldığı belli olmayan bir maganda kurşununa hedef olduğu ortaya çıktı. Küçük çocuk hastanede yapılan kontrollerinin ardından, vücudundaki merminin çıkartılması amacıyla ameliyata alındı.

Olayın şokunu üzerinden atamayan İsmail Turgun ise, "Eşimle bahçede çalışıyorduk. Oğlum ağlayarak yanıma gelip, sol kolunun altında ağrı hissettiğini söyledi. Bende üzerindeki kazağı kaldırıp baktığımda koltuğunun altında kızarıklık ve yaraya benzer izler fark ettim. Oğlumu hemen yanıma alıp hastaneye geldik. Gerçeği burada doktorlardan öğrendim. Olayın nasıl olduğuna hala bir anlam verebilmiş değilim. Nereden ve nasıl geldiği belli olmayan bir kurşun, oğlumu benden ayırabilirdi. Neyse ki verilmiş sadakamız varmış" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2010 Pazar 16:48:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?