4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Maratonculara makarna partisi

TARSUS'TA MARATONCULARA MAKARNA PARTİSİ

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi, TEMSA ve SEV sponsorluğunda düzenlenen "Tarsus 6. Uluslararası Yarı Maraton" yarışması için kente gelen sporculara tanışma ve kaynaşma amacıyla "Makarna Partisi" düzenlendi.

Partinin açılış konuşmasını yapan Dünya Maraton Birliği Türkiye Koordinatörü Osman Atakan Tekin, Tarsus Maratonu Türkiye'de yapılan maratonların üstünde olduğunu söyledi. Tarsus'un 10 bin yıllık kent olduğunu ve birçok medeniyete ev sahipliği yaptığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, "Böylesi kapsamlı bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan son derece mutluyuz. Tarsus maratonu Tarsus'umuzun tanıtımına çok büyük katkılar sağlıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinde gelip kıyasıya yarışması bizim

Çukurova'mız için çok önemlidir. Bizimler birlikte hareket eden TEMSA ve SEV'e teşekkür ederiz" dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Bandosunun mini konseri ve Toros Koleji Dans Grubu'nun sergilediği oyunlarla sporcular gönüllerince eğlendiler. Etkinliğin ardından sporculara makarna ve tatlı ikram edildi.

Belediye tesislerinde yapılan partiye Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Dünya Maraton Birliği Türkiye Koordinatörü Osman Atakan Tekin, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, oda ve dernek temsilcileri, sporcu ve çok sayıda davetli katıldı.

TARSUS'TA MARATONCULARA MAKARNA PARTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2010 Cumartesi 19:43:03
Güncelleme :3 Nisan 2010 Cumartesi 23:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?