30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Market fareleri kamerada

Mersin'de bir marketten yaklaşık 15 bin lira değerinde ürün çalan 3 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısı Güneş Mahallesi'ndeki Can Market isimli iş yerine gelen 3 hırsızdan biri çevrede gözcülük yaparken, diğer ikisi demir kesme makası ile marketin kapısındaki kilidi açtı.

Daha sonra markete giren 3 zanlı, önce içerdeki maddi değeri yüksek olan sigara kartonlarını, ardından da kasadaki paraları bir çuvala koydu. Oldukça rahat oldukları gözlenen hırsızlar, marketten 2 çuval dolusu eşyayı alarak kayıplara karıştılar. Soyulduğunu sabah iş yerine geldiğinde anlayan market
sahibi Alattin Derince, güvenlik kamerası görüntülerini polise verdiğini söyledi.

Görüntülere göre hırsızlardan birinin yüzünün net bir şekilde görüldüğünü belirten Derince, "Olayın üzerinden bir hafta geçti, ama hala yakalanamadılar. Buna bir anlam veremiyorum. Aynı şahıslar, birkaç gün önce yine bu civarda bir iş yerini soydu. Orada da güvenlik kamerası görüntüleri mevcut. Bu kişilerin bir an önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.

Derince, iş yerinden yaklaşık 15 bin lira değerinde malının çalındığını ifade ederek, hırsızların kameralara rağmen bu kadar rahat hareket etmelerinin kendisini şaşırttığını söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2011 Çarşamba 19:50:48
Güncelleme :23 Kasım 2011 Çarşamba 19:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?