3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Mars Logistics'e başarı ödülü

Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı tarafından ilki Mersin'de organize edilen "Dış Ticaret Lojistiği Konferansı" kapsamında, Türk Lojistik Sektörü'nün başarılı şirketleri geçen yılki performanslarına göre ödüllendirildi. "Karayolu İle İhracat" kategorisinde Mars Logistics, ödüle layık görüldü.

Mars Logistics, bu yıl ilk kez dağıtılan "Lojistik Başarı Ödülü"nü, rekabetin en yoğun olduğu "Karayolu İle İhracat" kategorisinde aldı. Konferans kapsamında düzenlenen ödül töreninde, Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, başarısından dolayı Mars Logistics'i kutlayarak, ödülünü Yönetim Kurulu Başkanı Garip Sahillioğlu'na verdi.

Dış Ticaret Lojistiği Konferansı, Lojistik Sektörü'nün Türkiye ekonomisine katkısının hızla arttığı bir dönemde, bu yıl ilk kez düzenlendi. Lojistik alanında uluslararası ve ulusal konuların geniş bir platformda tartışılabilmesi, küresel trendlerin ve özellikle Ortadoğu, Avrasya ve Akdeniz havzasında yaşanan lojistik gelişmelerin detaylı şekilde analiz edilebilmesi amacıyla düzenlenen konferans, en üst düzeyde uluslararası bir sektör buluşmasına ev sahipliği yaptı.

İlki Mersin'de gerçekleştirilen ve her yıl farklı bir ilde gerçekleştirilmesi planlanan konferans kapsamında, Türkiye'nin ihracatına önemli katkılar sağlayan bir önceki yılın başarılı lojistik şirketleri de ödüllendirildi.

"Karayolu İle İhracat" kategorisinde aldığı "Lojistik Başarı Ödülü" ile, sektörün 15 milyar dolarlık iş hacminde çok önemli bir payı olan Mars Logistics, toplam 40 bin araçlık filoya sahip.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 17:25:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?