1
Mayıs
2024
Çarşamba
MERSİN

Maskeli hırsızlar soydu

Mersin'in Mut ilçesinde bir kuyumcuya giren yüzleri maskeli iki kişi, işyeri sahibini döverek etkisiz hale getirdikten sonra aldıkları altınlarla beraber kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Mut ilçesi Dış çarşı numara 5/A'da bulunan Nil Kuyumculuk'a akşam üzeri yüzleri maskeli iki şahıs girdi.

Yanlarında getirdikleri demir çubukla iş yeri sahibi Ahmet Teke'nin kafasından darp eden şahıslar, aldıkları altınlarla birlikte kayıplara karıştı. İş yerinde kafasından aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Ahmet Teke, yaralı olarak Mut Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Teke ardından, durumunun ağır olması sebebiyle Silifke Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri ilçe çıkış ve girişlerini kontrol altına alırken, olay yeri inceleme ekipleri de iş yerinde incelemede bulundu. Soygunla ilgili soruşturma sürüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2012 Cumartesi 13:35:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.ö. IP: 78.166.43.xxx Tarih : 25.01.2012 17:16:37

Hala araştırıyorlar,kamera görüntüsünü tüm türkiye izledi,ilk girişte yüzleri açıktı,soygundan sonra maske taktılar.Nasıl oluyor da mut'ta olan hırsızlıklar aydınlatılamıyor,hayret doğrusu.Artık hırsızlık mut'tA OLAĞAN olaylardan oldu.Polisler ne iş yapıyor bilmiyoruz.Mahallelerde vatamndaş nöbet tutar oldu eeey EMNİYEThaberiniz olsun.