2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mayo defilesine ilgi bu kez kadınlardan

Boyner Mersin Mağazası, Akdeniz Lions Kulübü işbirliğiyle eğitime destek amacıyla mayo defilesi düzenledi. Defileyi Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu’nun eşi İncila Osmançelebioğlu ile çok sayıda kadın izledi.

Akdeniz Lions Kulübü’nün Muhsin Yanpar İlköğretim Okulu’nda oluşturacağı bilgisayar laboratuvarı için Boyner Mağazası işbirliğiyle düzenlediği defile öncesi konuşan Akdeniz Lions Kulübü Başkanı Vesile Çukurova, "Biz Lionslar Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda, bizlerden daha az şanslı olanlara karşılıksız hizmet etme mutluluğunu yakalamış, uluslararası bir kuruluşa bağlı gönüllüleriz. Amaçlarımızdan biri de toplumun uygar, kültürel, sosyal ve ahlaki kalkınmasına etkin katılımda bulunmaktır. Bu nedenle çevreden sanata, sağlıktan eğitime birçok hizmeti gerçekleştiriyoruz. Bu yelpazede bugünkü defileden elde edilen gelirle Muhsin Yanpar İlköğretim Okulu’nun bilgisayar laboratuvarını gerçekleştireceğiz" dedi.

Defile öncesi kulüp üyeleri evlerinde hazırladıkları yemekleri yedi. Ardından aralarında Ece Sükan, Fatma Yaman, Arzu Pavlova, Tanya, Seda Ertan, Birkan Sokullu ve Melisa Gemici Nelson’un da bulunduğu mankenler, mayo ve bikini defilesini sundu. Mankenler defile sırasında zaman zaman da dans ederek gösterilerine renk kattı. Akdeniz Lions Kulübü tarafından Hilton Oteli’nde gerçekleşen defileyi Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu’nun eşi İncila Osmançelebioğlu ile çok sayıda kadın izledi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2005 Cumartesi 22:46:13
Güncelleme :30 Mayıs 2005 Pazartesi 17:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?