5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Meclis üyelerine 'tarafsızlık' çağrısı

Mersin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Zahteroğulları, İl Genel Meclisi ile ortak hareket ederek, Mersin'i hak ettiği noktaya taşıyabilmek için çalışacaklarını söyledi. Zahteroğulları, bu noktada da kurum olarak 'tarafsız' olmak zorunda olduklarını kaydetti ve aynı duyarlılığı Meclis'in de göstermesini istedi.

29 Mart yerel seçimlerinin ardından oluşturulan; İl Genel Meclisi'nin ilk toplantısına katılarak, yeni üyelerle tanışan Ahmet Zahteroğulları, Anamur'dan Çamlıyayla'ya kadar olan geniş coğrafyada eşit ve adaletli bir hizmet verilebilmesi noktasında İl Genel Meclisi ile uyumlu bir şekilde çalışmak istediklerini anlattı. Zahteroğulları, "Meclisimizle uyumlu bir şekilde çalışıp, Mersin'e hak ettiği hizmeti sunmak istiyoruz. Kanunlar kapsamında daire başkanları ve birim müdürleriyle birlikte; İl Genel Meclisi üyelerini doğru bilgilendirmenin yanında kurum olarak tarafsız olmak zorundayız. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kurum olarak tarafsız olmaya çalıştıklarını ve aynı hassasiyetin de İl Genel Meclisi tarafından da gösterilerek, kendilerinin tarafsız kalabilmelerine yardımcı olunmasını isteyen Zahteroğulları, "Ben ve arkadaşlarım ne kadar tarafsız kalabilirsek veya siz bizim ne kadar tarafsız kalmamıza izin verirseniz hem kurumun, hem de sizin yararınıza olacak" diye konuştu.

Karar alma sürecinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ve ilgili daire başkanlarıyla meclis üyelerinin sürekli iletişim halinde olması önerisinde bulunan Zahteroğulları, yeni seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 16:49:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?