4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MEDYAD'ın yeni binası açıldı

MEDYAD'IN YENİ BİNASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Mersin'in Tarsus ilçesinde Medya Mensupları Derneği (MEDYAD) yeni binası törenle hizmete açıldı.

Açılışa AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal, Vahap Seçer ve MHP Mersin Milletvekili Prof. Dr. Akif Akkuş, Tarsus Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Belde belediye başkanları, oda ve dernek temsilcileri, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaymakam Gödekmerdan ve Başkan Kocamaz, Tarsus'ta bulunan basın mensuplarının bir çatı altında birleşmesini, kenti menfaati noktasında güçlü bir ses oluşmasını istedi.

MEDYAD Başkanı Okan Çalışkan da, tesisin hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Kamuoyuna hizmet eden meslektaşlarımızın çok zor şartlar altında görevlerini yapıyorlar. Anadolu basını her zaman sıkıntılı günler yaşamıştır. Bu sıkıntıların giderilmesinde herkesin basın mensuplarına görevleri sırasında yardımcı olmasını istiyoruz. Bu dernek binamız artık tüm basın mensuplarımızın ocağıdır. Kutsal görevlerini burada ifa edecekler. Binamızın kentimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından 75. Yıl Kültür Merkezi'nin 2. katında hizmete giren MEDYAD binası törenle hizmete açıldı. Binayı gezen protokol üyeleri daha sonra MEDYAD arması bulunan pastayı birlikte kesti.

MEDYAD'IN YENİ BİNASI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 20:12:03
Güncelleme :27 Mart 2010 Cumartesi 09:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?