4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

MEGİAD güçleniyor

GENÇ İŞADAMLARI KENTİN SORUNLARINA MÜDAHİL OLMAK İSTİYOR

Mersin Genç İşadamları Derneği (MEGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, kentin önemli sorunlarına çözüm bulabilmenin dernek olarak kendilerinin de öncelikli görevleri olduğunu söyledi.

Genç işadamlarına, gecikmeli tören. MEGİAD'a üye olan ve geçtiğimiz günlerde HiltonSA Mersin Oteli'nde gerçekleştirilen etkinliğe çeşitli nedenlerden dolayı katılamayan genç işadamları için dernek binasında alternatif bir tören düzenlendi. Yeni üyelere katılım plaketleri dernek başkanı Alper Gürsoy tarafından takdim edilirken, işadamlarının heyecanlı olması dikkatlerden kaçmadı.

Burada konuşan Alper Gürsoy, dernek olarak her yeni üyeyle birlikte daha da güçlendiklerinin altını çizerek, “Artan üye sayımıza bağlı olarak, üstlenmiş olduğumuz sorumluluklarımız da artıyor. Bizler, bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Sadece iş dünyasında değil, aynı zamanda kentin sorunlarının çözümünde de aktif bir rol üstlenmek istiyoruz. Bu kentte yaşıyoruz ve kentin sorunlarını da görmezden gelemeyiz. Sorunlara çözüm bulabilmek, dernek olarak bizim de öncelikli görevimiz” dedi. Derneğe yeni katılan üyelere de 'hoşgeldiniz' diyen Gürsoy, her yeni üyeyle birlikte güçlerine güç katmanın haklı mutluluğunu yaşadıklarını da sözlerine ekledi.

GENÇ İŞADAMLARI KENTİN SORUNLARINA MÜDAHİL OLMAK İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 14:17:00
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 18:01:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?