2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mehmet Şandır'dan Mersin çıkarması

MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, Türkiye'nin etnik inanca ayrıştırılarak çatışma ortamına sürüklenmek istendiğini, MHP olarak buna müsaade etmeyeceklerini söyledi.


Mersin'in Erdemli ilçesinde, partisinin ilçe teşkilatınca düzenlenen köy gezilerine katılan Şandır, MHP'nin, önümüzdeki seçimlerde yerel yönetimlere talip olduğunu belirtti.

Yurt genelinde olduğu gibi Mersin Büyükşehir Belediyesi ve bağlı belediyeleri de kazanıp, yerel yönetimlerde söz sahibi olacaklarını ifade eden Şandır, "Türkiye'yi kısmetse MHP iktidarı yönetecektir" dedi.

MHP'nin Türk milletinin teminatı olduğunu savunan Şandır, "Ülkemiz etnik inanca ayrıştırılarak, çatışma ortamına sürüklenmek istenmektedir. MHP olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz. İzin vermeyeceğiz. Vatanın birlik ve bütünlüğü bizim için her şeyin üstündedir" diye konuştu.


Şandır, Sorgun köyü gezisi sırasında, kendisini karşılamak için yol kenarına kadar gelen 2 küçük kız çocuğunu görünce aracından inerek çocuklarla bir süre sohbet etti. Şandır, küçük kızlara cep harçlığı da verdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2008 Pazar 12:16:25
Güncelleme :17 Ağustos 2008 Pazar 12:25:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?