3
Mayıs
2024
Cuma
MERSİN

Mersin, çocuklarını korudu

Mersin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM) Müdürü Mustafa Sarı, sokakta çalışan çocukların sokağın tehlikelerinden uzaklaştırılarak eğitime kazandırılması noktasında, toplumun desteğiyle başarıya ulaştıklarını söyledi.


Sağlık-Sen Mersin Şube Başkanı Şemsettin Karadoğan, beraberindeki şube yöneticileriyle birlikte ÇOGEM Müdürü Mustafa Sarı'yı makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Karadoğan, ziyaret esnasında yaptığı konuşmasında, sokakta çalışan ya da çalıştırılmaya zorlanan çocukların eğitime yönlendirilmesi, kötü alışkanlıklardan uzak tutulması noktasında ÇOGEM'in oldukça önemli çalışmalar ortaya koyduğunu söyledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇOGEM Müdürü Mustafa Sarı da, toplumun tüm kesiminin; sokakta çalışan çocukların sokaktaki tehlikelerden korunarak eğitime yönlendirilmesi için verdiği desteğin, kurumun çalışmalarının da başarıya ulaşmasında önemli bir misyon üstlendiğini savundu. Sarı, "Mersin'de sokakta çalışan ya da çalıştırılmaya zorlanan çocuklarla ilgili olarak yürütülen çalışmalarda da önemli bir aşama kaydettik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 13:03:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?