2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin: Bayılana gazoz

Mersin’de, alkol aldıktan sonra caddede sızıp, baygınlık geçiren sara hastası şahsı ayıltmak için seferber olan polis ve vatandaşların çabaları trajikomik görüntülere sahne oldu.
Alınan bilgiye göre, dün akşam Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bir şahsın hareketsiz yerde yattığı ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine gelerek, bir ambulans istedi. Ancak ambulans gelmeyince polis, sara hastası ve sarhoş vatandaşı ayıltmaya çalıştı. İsminin Mahmut Özbay olduğu tespit edilen vatandaşın başından aşağıya 4 şişe su döken polis, Özbay’ı tokatlayarak da ayıltmayı denedi. Özbay, tüm müdahalelere rağmen ayılmayınca, polis şahsı önce kolundan tutarak salladı sonra da parmaklarını vatandaşın ağzına sokarak dişlerini aralamak istedi. Bu sırada kendine gelen ve aniden naralar atmaya başlayan Mahmut Özbay’a vatandaşlar da su ve kolonya ile müdahalede bulundu. Polisin sarhoş şahsa müdahalesi sürerken, bir vatandaş da ağzına soğan sokmaya çalıştı.
Bu arada bir vatandaş, 112 Acil Servis ekibinin olay yerine daha önce geldiğini, ancak "Biz buna bakamayız" diyerek geri döndüğünü iddia etti. Özbay, polisin ve vatandaşların 1 saat süren uğraşlarının ardından olay yerine gelen ambulans ile Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
MERSİN - İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2004 Pazar 11:45:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?