2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin: Irak'a giden TIR şoföründen 1 aydır haber yok

Temmuz ayının başında Kılıçlar Nakliyat firmasına ait bir TIR ile Bağdat’a yük götüren Mersinli TIR şoförü Tevfik Alkan’dan (52) bir aydır haber alınamıyor. TIR şoförünün Halkkent Mahallesi’ndeki evi ise yas evine döndü.

5 çocuklu TIR şoförünün eşi Aysel Alkan, gözyaşları içinde alacağı iyi bir haberi bekliyor. Matem havasının yaşandığı Tevfik Alkan’ın evi, akrabalarının ve komşularının akınına uğrarken, eşinin ve çocuklarının gözyaşları ise dinmek bilmiyor.

"5 çocuğum var, boynum bükük kaldı. Ondan başka kimsem yok. Ne olur kocamı bulun" diye ağlayan Aysel Alkan, "Herkesten imdat istiyorum. Canımı alsınlar ama kocamı bulsunlar yeter" şeklinde konuşarak eşinin bulunmasını istedi.

TIR şoförünün büyük oğlu Baran ise babasının sürekli Irak’a gitiğini ancak o zamanlar Zaho’ya kadar gittiğini ve en fazla 2-3 hafta içerisinde döndüğünü belirtti. Babasından ilk kez bu kadar uzun süre haber alamadıklarını söyleyen Baran Alkan, "Tikrit ile Bağdat arasında bulunan Belen diye bir yere gitmiş. Beton kalıp götürüyordu. Normalde sürekli bizi arar bilgi verirdi. Ancak bu sefer hiç aramadı. Biz de ona ulaşamadık" dedi.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2004 Salı 12:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?