2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin: Kaçırılan TIR şoförünün evinde gözyaşı dinmiyor

Kocasından gelecek iyi bir haberi televizyon başında çocuklarıyla birlikte bekleyen Fatma Top (30), eşiyle dün öğle saatlerinde telefonla görüştüğünü belirterek, "Çok kısa bir süre görüşebildik. Bana ’Beni rehin aldılar. İyiyim, İnşallah kurtulup size kavuşurum’ diyebildi. Başka da bir şey konuşamadık. Telefon hemen kapandı" dedi.


Eşiyle problemleri olduğunu ve bir süredir ayrı yaşadığını da dile getiren Fatma Top, "Hep bu geçimsizlik, parasızlık yüzündendi; ancak tek o gelsin, kuru ekmekle soğan yemeye bile razıyım. Yeter ki, gelsin, başka bir şey istemiyorum" diye konuştu. Kocasını rehin tutanlara da seslenen Fatma Top, "Eğer Müslüman iseler, çoluk çocukları varsa kocamı serbest bıraksınlar. Biz de Müslümanız. Kocam Irak’a çocukları için, ekmek parası için gitti" dedi. Müjdeli haberin gelmesini beklediğini söyleyen Fatma Top, eşinin telefondaki ilk sözünün ’hayatım’ olduğunu ve sesini duyar duymaz kötüleştiğini gözleri yaşlı olarak anlattı.


Rehin TIR şoförünün 14 yaşındaki kızı Yeliz ile 12 yaşındaki Yeşim ise, "Babamızı bıraksınlar. Tek isteğimiz bu. Zaten babam dönünce bir daha hiç göndermeyeceğiz" diyerek gözyaşı döktü. Fatma Top, 1.5 yaşındaki kızı Yadigar’ı ise babasının fotoğraflarını göstererek avutmaya çalışıyor.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2004 Pazartesi 12:10:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?