2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin: Sabıkalı 2kişi, sivil polis otosuna çarptı...

Olay, dün gece geç saatlerde Mesudiye Mahallesi Hastane Caddesi'nde meydana geldi. Hırsızlıktan bir çok sabıkası bulunan Serdar Yıldızhan (20) ile arkadaşı Hakan Yavan (23), 33 SE 599 plakalı otomobille tek yönlü Zeytinlibahçe Caddesi'nden ters yönde giderken karşılarından gelen yunus ekiplerini fark etti. Ters yönde gittikleri için ekiplerin "dur" ihtarına uymayan 2 kişi, bu kez kaçarak Hastane Caddesi'ne geçmek istedi.

Bu arada polisler, haber merkezine bilgi vererek önlem alınmasını isterken, olay yerine yakın bulunan Organize Suçlar ekibi devreye girerek Hastane Caddesi'nde ilerlemeye başladı. Ekip, Kuruçeşme mevkiinde aniden yola çıkan Serdar Yıldızhan'ın kullandığı otomobille kafa kafaya çarpışarak kaza yaptı. Kazada, ekip otosunu kullanan Ali Ünsal (30) isimli polis memuru başından ve kolundan yaralanırken, diğer polis memuru İbrahim Acar (40) ise kazayı sıyrıklarla atlattı.

Yaralı polisler, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan Yıldızhan ve Yavan, ehliyetsiz araba kullandıkları için kaçtıklarını söylerken, yapılan sorgulamalarında şahısların hırsızlıktan bir çok sabıkalarının olduğu ortaya çıktı.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2004 Salı 11:39:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?