2
Mayıs
2024
Perşembe
MERSİN

Mersin: Seyyar fuhuş yuvası dağıtıldı...

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, bir şahsın minibüsle kadın pazarladığı istihbaratını alan polis, Yeni Hal civarına giderek 59 EE 663 plakalı minibüsü takibe aldı.

İzlendiğini farkeden minibüs hızla bölgeden uzaklaşarak kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonrası yakalanan minibüste bulunan Fehmi Ören (35) ile resmi nikahlı eşi Bahar Ören (29) ve Semra Kanmaz (20) adlı kişiler gözaltına alındı.

Minibüste fuhuş yaptıkları ileri sürülen zanlılardan Bahar Ören, poliste verdiği ifadesinde, eşi Fehmi Ören’in işleri bozulunca kendisini ve yanında bulunan Semra Kanmaz’ı para karşılığı pazarladığını söyledi. Ören, eşinin bu iş için bir arkadaşından emanet aldığı minibüsü kullandığını ve arka kısmındaki koltukları söküp yere minder serdiğini kaydetti.

Zanlılardan Fehmi Ören de, emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf ederek, resmi nikahlı eşini ve yanındaki arkadaşını 20-30 milyon lira karşılığında pazarladığını ve bu iş için minibüsü kullandığını söyledi. 3 zanlı polisteki ifadelerinin ardından bugün adliyeye çıkarıldı. Zanlılardan biri adliye çıkışı çekim yapan gazetecilere saldırdı. Fotoğraf çeken bir gazeteciye tekme atan zanlı, polis tarafından engellendi.

iha-mersin
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2004 Perşembe 11:41:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?