5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin-Antalya karayolu kapandı!

AŞIRI YAĞIŞ SONRASI MERSİN-ANTALYA KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI

Aşırı yağış sonrası sular altında kalan Mersin-Antalya karayolu trafiğe kapandı. Çok sayıda aracın mahsur kaldığı yol 4 saat sonra trafiğe açılabildi.

Mersin'in Silifke ilçesinde aşırı yağış nedeniyle oluşan sel suları Mersin-Antalya karayolunun yaklaşık 4 saat trafiğe kapanmasına neden oldu. Araçların yollarda mahsur kaldığı olayda karayolu önemli ölçüde zarar gördü. Kimi araçlar sel suları sebebiyle şarampole sürüklendi. Silifke ve Taşucu'ndaki yollar da trafiğe uzun süre kapalı kalırken, Taşucu beldesindeki bir köprü ise yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Mersin, Adana, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgesinden Antalya'ya giden yolcu otobüsleri bölgede bulunan petrol istasyonlarına çekilerek beklemek zorunda kaldı. İş makineleri yardımıyla anayol üzerindeki refüjler kırılarak suyun tahliyesinin ardından araçların geçişleri tek yönden kontrollü olarak yapılabildi. Geçişler sırasında sel sularından geçmekten korkan sürücüler ise geriye döndü. Yollarda mahsur kalan yolcular ise büyük zaman kaybı yaşadıklarını belirtip, sitem etti.

AŞIRI YAĞIŞ SONRASI MERSİN-ANTALYA KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI
AŞIRI YAĞIŞ SONRASI MERSİN-ANTALYA KARAYOLU TRAFİĞE KAPANDI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2009 Cumartesi 10:04:05
Güncelleme :19 Aralık 2009 Cumartesi 10:34:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?