4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin Barosu'nda başkan değişmedi

Mersin Barosu'nun olağan genel kurulunda Avukat İsa Gök, 499 oy alarak yeniden başkan seçildi. 

Mersin Barosu'nun 2 gün süren olağan genel kurulu dün tamamlandı. Cumartesi günü başlayan genel kurulun dünkü bölümünde seçimlere geçildi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde, mevcut başkan İsa Gök'ün yanı sıra Ali Hallaç ve Tufan Kurt başkanlık için yarıştı. Seçimler sonunda 499 oy alan İsa Gök, bir dönem daha Mersin Baro Başkanlığı'na seçilirken, rakipleri Ali Hallaç 252, Tufan Kurt ise 118 oy aldı. 

Sonucu değerlendiren Gök, bu seçimin hizmetin, üretimin, birlikteliğin ve baronun tüm insanlarını kucaklamasının bir zaferi olduğunu belirterek, "Çünkü gelen sonuçlara göre aldığım oy diğer rakiplerimin oylarının 2 katından fazladır. Bu demektir ki, doğru yoldayız, iyi şeyler yapıyoruz. Oy grafiğimiz korkunç derecede artıyor. Bu, son derece mutluluk verici" dedi. 

Demokrat, laik, çağdaş ve aydın insanlardan oluşan bir liste oluşturduklarını ifade eden Gök, "Listemizin elbette bir siyasi yönü de var. Bizim listemiz sosyal demokrat bir liste. Bu liste büyük bir oyla sandıktan çıktı. Bizim hatalarımız olabilir. Onları da düzeltiriz" diye konuştu.
İsa Gök başkanlığındaki Mersin Barosu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
"Uğur Uğuz, Zübeyde Burgut, Özgür Özbek, H. İbrahim Canbolat, Hakan Kendirci, Sevgi Yanpar, Zelal Akdoğan Acar, Tülay Sevgi Can, Ali Yıldırım ve Mehmet Özer."
iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2006 Pazartesi 11:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?