5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin basını sorunlarını tartıştı

MERSİN BASINI SORUNLARINI TARTIŞTI

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, bugün basın sektöründe yaşanan sorunların ancak birlik ve beraberlik içinde çözülebileceğini vurgulayarak, bölünmeninse hiç kimseye faydası olmayacağını söyledi.

Mersin basını, sorun ve sıkıntılarını masaya yatırıp, çözüm yolu aradı. MGC Basın Merkezi'nde gerçekleştirilen ve yoğun ilginin gösterildiği toplantıda yapılan görüşmeler kapsamında yerel basının sorunlarına çözüm bulunması adına 2010 yılı Ocak ayında da çalıştay yapılması kararlaştırıldı. Burada konuşan Ahmet Ünal, cemiyetin kendi başkanlığı döneminde bir meslek örgütü olarak aktif bir misyon üstlendiğini, bu noktada da oldukça önemli çalışmalar ortaya koyduklarını ifade ederek, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları proje ve çalışmalar hakkında da katılımcılara bilgi verdi.

Tüm bu çalışmaların bir sonucu olarak Mersin basının marka kalitesinin de yükseldiğini savunan Ünal, bugün sektörde yaşanan sorun ve sıkıntıların da ancak birlik ve beraberlikle çözülebileceğini, bu nedenle de bölünmenin hiç kimseye bir katkı sunmayacağı uyarısında bulundu. Ünal, basın mensuplarının konut sahibi olmaları için üzerinde çalıştıkları, bu amaç doğrultusunda hazırlanan; 'Basın Sitesi Projesi'nin gerçekleşmesi yolunda önemli gelişmeler olduğunu dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 15:19:02
Güncelleme :14 Aralık 2009 Pazartesi 11:46:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?