5
Mayıs
2024
Pazar
MERSİN

Mersin bizimle dünya kenti olacak

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Eyiceoğlu, Mersin'in uluslararası bir vizyona sahip olduğunu belirterek, kentin ancak AK Parti iktidarı ile bir dünya kenti olabileceğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında Zafer Çarşısı'nı ziyaret eden Eyiceoğlu, çarşı esnafının sorunlarını dinledi, projelerini anlattı. Zafer Çarşısı'nı, İstanbul Mısır Çarşısı gibi dünyaca tanınan bir merkez haline getireceklerini ifade eden Eyiceoğlu, "Çarşı esnafıyla ortaklaşa bir heyet kurup, sorunları çözüme kavuşturacağız. Esnafın para kazanması, yüzünün gülmesi gerekir. Turist çekmelisiniz ki, esnaf para kazansın. Turist çekebilmek, dünya kenti olmakla mümkündür. Çağdaşlık, kalkınmışlık ve sosyal belediyecilik 'Ak belediyelerle' var olabilir. Mersin bugüne kadar bir çok belediyecilik faaliyetinden maalesef uzak kalmış durumda" dedi.

Mersin halkının, AK Parti belediyelerinde yapılan hizmeti gördüğünü, Mersin'in de 29 Mart seçimlerinden sonra 'AK Belediye' kervanına katılacağını kaydeden Eyiceoğlu, "5 yılı sadece konuşarak geçiren, halka hizmet sunmaktan uzak, dedikodu üretenlere karşı ortaya çıkardığımız hizmet aşkıyla dolu, donanımlı, dürüst ve ahlaklı adaylarla Mersin'de de bir zaferin altına imza atacağımıza inanıyorum. Biz Mersin'e hizmet için talibiz" diye konuştu.

Eyiceoğlu, Mersin'in uluslararası bir vizyona sahip olduğunu belirterek, kentin ancak AK Parti iktidarı ile bir dünya kenti olabileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:04:20
Güncelleme :12 Şubat 2009 Perşembe 18:08:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
boşver IP: 78.162.188.xxx Tarih : 14.02.2009 05:45:00

hiç güleceğim yoktu....
GüLNaRa ne yaptın ki Mersine Yapasın....?
AYIP EYİCEOĞLU AYIP......