30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin Büyükşehir'de moraller bozuk

MERSİN BÜYÜKŞEHİR'DE MORALLER BOZUK

Beko Basketbol Ligi'nde 'kümede kalma savaşı' veren Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde moraller bozuk. Son olarak evinde Galatasaray Cafe Crown'a 76-73'lük skorla mağlup olan Turuncu-Mavililer, ligde oynadığı son 4 maçı da kaybederek, ligde kalma yolunda da ağır bir darbe aldı.

Başa baş götürdüğü mücadelede bitime 3 saniye kala rakibine 3 sayı şansı tanıyarak, maçtan da boynu bükük ayrılan Mersin temsilcisinde Başantrenör Ercüment Sunter, her şeye rağmen yine de umutlu konuştu. Sunter, ligdeki oynayacakları her maçın kendileri açısından 'final' niteliğinde olduğunu ifade ederek, bu noktada da Galatasaray karşısına 'mutlak galibiyet' hedefiyle çıktıklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini anlattı. Sunter, "Ligde oynadığımız son 4 maçın 3'ünü hemen hemen aynı şekilde

kaybettik. Ancak bu hafta özellikle Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Maçın son bölümünde biz de, rakibimizde kazanabilirdi ama şans faktörü onlardan yanaydı" dedi.

Son saniyelerde maç kaybetmenin moral bozukluğunu hala üzerlerinden atamadıklarının altını çizen Sunter, ancak buna rağmen her şeyin henüz bitmediğini ve önlerinde 9 maçlık zorlu bir maraton olduğunu hatırlattı. Ercüment Sunter, "Takım olarak yükselişte olduğumuza inanıyoruz. Bu inançla birlikte ligde kalacağımızı da açık yüreklilikle söyleyebilirim. Her ne olursa olsun biz bu ligde kalacağız, buna yürekten inanıyorum. Bu mücadelemizi de ligin son haftasına kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mart 2011 Pazartesi 11:22:05
Güncelleme :14 Mart 2011 Pazartesi 19:02:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?