30
Nisan
2024
Salı
MERSİN

Mersin CHP'ye atama

MERSİN CHP'DEKİ ATAMALAR

Mersin'de hilafetin kaldırılışının 86. yıldönümünde yaptıkları eylemde 'kara çarşaf' yırttıkları için tepki toplayan, Disiplin Kurulu'na sevk edildikten sonra da toplu olarak istifa eden CHP Mersin İl Kadın Kolları'na boşalan koltuklar için 11 ay sonra atama yapıldı. CHP Genel Merkezi'nce İl Kadın Kolları'na ise Ülker Bulut'un atandığı bildirildi.

CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, parti binasında düzenlenen toplantıyla birlikte CHP Genel Merkezi'nce atamaları yapılan İl Kadın Kolları'nın yeni yönetimini basına tanıttı. Burada konuşan Şanlı, ataması yapılan yeni yönetime görevlerinde başarı dileğinde bulunarak, kendilerine gereken desteği vereceklerini dile getirdi. Kendisinden önce görev yapan tüm İl Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Ülker Bulut da, "Onların bırakmış olduğu yerden bayrağı devir alarak partimizi iktidara taşımanın mücadelesini hep birlikte vereceğiz" dedi.

Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin'de de artık seçim atmosferine girildiğini hatırlatan Bulut, bu noktada da tüm kadınları CHP çatısı altında toplanmaya çağırdı. Bulut, "Kadınlar olarak bizler, tıpkı Kurtuluş Savaşı'nda olduğu gibi ülkemizin birliği ve bütünlüğü için verilen mücadelenin bugünde verilmesi gerektiği inancındayız. CHP Kadın Kolları, Cumhuriyet kadınlarının siyaset alanında da sorumluluk aldıkları ve aldığı sorumlulukları yerine getirdikleri en belirgin parti organıdır. Evimize, eş ve

çocuklarımıza, yakınlarımıza karşı sorumluluklarımız olduğu gibi, içinde yaşadığımız topluma ve Cumhuriyetimizin değerlerinin yaşatılması konusunda da görev ve sorumluluklarımızın olduğu bilincindeyiz" ifadesini kullandı.

Partili-partisiz ayrımı yapmadan herkesle etkileşim içinde olacaklarının altını çizen Ülker Bulut, kadınların sorun ve sıkıntılarının yanında toplumsal ve ülke sorunlarının çözümü noktasında da görev ve sorumluluk üstleneceklerini kaydetti. CHP'nin 'iktidar' olabilmesinde kadın ve gençlerin önemli bir güç olarak öne çıktığını vurgulayan Bulut, "Bu gücümüzü önümüzdeki günlerde oluşturacağımız çalışma ekipleriyle birlikte tüm ilçelerimizde, mahalle, sokak, belde ve köylerde, fabrikalarda, semt

pazarlarında, kahvehanelerde partimizin politikalarını bizlerde anlatacağız. Toplumumuzun temel taşı olan kaderine terk edilmiş, mutsuz ve sessiz kadınlarımızın sesi olacağız. Onlara sevgiyle yaklaşacağız" dedi.

MERSİN CHP'DEKİ ATAMALAR
İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 15:39:03
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:06:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?