4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İdman Yurdu büyük düşünüyor

MERSİN İDMAN YURDU BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdman Yurdu, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. İkinci yarıda çıkışını sürdürüp, 'ilk 6' hedefine ulaşmak isteyen Kırmızı-lacivertlilerde yönetim, Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın sunacağı raporu bekliyor.

Devre arası hazırlık kampını Antalya'da gerçekleştirecek olan Mersin temsilcisinde futbolcular yarın topbaşı yapacak.

İki etaptan oluşacak olan kampın ilk ayağı bir haftalık süreci kapsarken, verilecek olan izinin ardından da Kırmızı Şeytanlar bu kez 15 günlük bir kamp yaptıktan sonra Mersin'e dönerek, hazırlıklarını burada sürdürecek.

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte takımda kimlerle yolların ayrılıp, kimin kalacağının yanı sıra kadroya dahil edilecek isimlerse Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın yönetime sunacağı rapora göre netlik kazanacak. Sağlam, raporunu henüz yönetime sunmazken, Kırmızı-Lacivertliler'deki bekleyişse sürüyor.

İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, belirlenen hedeflere ulaşabilme noktasında ince eleyip sık dokuduklarının altını çizerek, özellikle ligin ilk yarısında yapılan hataları tekrarlamak istemediklerini dile getirdi. Kahramanlı, takımda gidecek ve kalacakların yanında kadroya dahil edilecek isimler konusunda Nurullah Sağlam'ın raporunu bu hafta içerisinde kendilerine sunacağını ancak ortada henüz netleşen bir durumun da olmadığını anlattı. Sağlam'ın kafasındaki kadroyu büyük ölçüde belirlediğine dikkat çeken Kahramanlı, kendilerinin de buna göre hareket edeceğini açıkladı.

Hedeflerinin 'ilk 6' olduğunun altını çizen Kahramanlı, "Şu anda ligde 9. sırada bulunuyoruz ancak rakiplerimizle aramızda çok ciddi puan farkı yok. Eğer 3 maç üst üstte kazanırsak, ligde çok daha farklı bir konuma ulaşabiliriz. Zaten şu anda lider Denizlispor ile aramızda 5 puan fark var. Bu bizim için oldukça önemli. Ligde şampiyonluğa oynayan ve iddiası bulunan toplam 9 takım var ve bunlardan biri de biziz. İstikrarı sağlayan, maddi ve manevi açıdan gerekli desteği alan takım bir üst lige çıkar. Dediğim gibi bizim hedefimiz 'ilk 6' ve biz buna ulaşmak için çalışacağız" dedi.

Futbolcuların maç başı alacaklarının yanı sıra transfer çalışmaları için bütçe oluşturulması gibi konuları da yönetim olarak değerlendirdiklerini ve kendilerine bir yol haritası oluşturduklarını dile getiren Ali Kahramanlı, tesisle ilgili olarak hızlı hareket edip, bir an önce gerekli adımları atmak istediklerini söyledi. Kahramanlı, 85 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan Mersin İdman Yurdu'na tesis kazandırılabilmesi noktasında herkesin taşın altına elini koyarak sorumluluk üstlenmesi, bu konuda maddi ve manevi anlamda da desteğini esirgememesini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2010 Perşembe 12:35:05
Güncelleme :23 Aralık 2010 Perşembe 14:03:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet aslan IP: 82.139.172.xxx Tarih : 23.12.2010 16:24:47

 YILLARDIR MİY NİN SÜPERLİGE ÇIKMASINI UMUYORUM AMA HEP AYNI LİGTELER.ARTIK BİYERLERE GELSİNLER. MERSİNLİLER BUNU İSTİYR