4
Mayıs
2024
Cumartesi
MERSİN

Mersin İdman Yurdu tatilde

MERSİN İDMAN YURDU TATİLDE

Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda 'tatil' erken başladı. Ankaraspor'un ligden düşürülmesiyle birlikte ligin son haftasını maç yapmadan geçirecek olan Kırmızı-Lacivertlilerde futbolculara 11 günlük izin verildi.

Tatile çıkan futbolculara, teknik heyet tarafından özel olarak hazırlanan; 'bireysel program' verilirken, söz konusu programa da harfi harfine uyulması istendi. Ligin ikinci yarısına 11 günlük iznin ardından 23 Aralık'ta Antalya'da toplanacak olan Kırmızı-Lacivertliler, burada ligin ikinci yarısına hazırlanacak. Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, mutlak kazanmaları gereken bir karşılaşmada Boluspor'a özellikle uzatma dakikalarında kalelerinde gördükleri şanssız gollerle rakiplerine teslim olduklarını anlattı.

Kahramanlı, "Rakipten çok olumsuz hava şartları ve hakemle mücadele ettik. Hakem istediğini yaptı ve 2 net penaltımızı vermedi. Yazık oldu doğrusu. Kazandığımız bir maçı kaybettik. Hak etmediğimiz bir sonuç bu. Eğer kazansaydık; rakiplerimizin puan kaybettiği haftada her şey bizim için çok daha farklı olabilirdi. Ancak bu saatten sonra yapabilecek bir şey yok" dedi. Ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamladıklarına dikkat çeken Kahramanlı, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirerek, eksiklikleri de gidermek istediklerini söyledi.

Teknik direktör Nurullah Sağlam ile ilerleyen günlerde bir toplantı yaparak, durum değerlendirmesinde bulunacaklarını ifade eden Kahramanlı, bu noktada da takımda gidecek ve kalacak oyuncuların söz konusu rapora göre belirleneceği, belirlenen isimleri de en kısa sürede kadroya dahil etmek istediklerini belirtti. Ali Kahramanlı, "Lig bizim için asıl ikinci yarıda başlayacak. Eksikliklerimizi en kısa sürede giderip, belirlenen hedefe adım adım ilerleyeceğiz. İlk yarı çok sıkıntı yaşadık, artık bunların geride kaldığına inanıyoruz. Bambaşka ve heyecan verici bir takımı herkes sahada izleyecek" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 11:16:00
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 11:35:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?